קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

סורבה לימון

סורבה לימון
אם יש לכם מים מינרליים מוגזים, גרידת לימון, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אוכמניות-לימון סורבה, סורבה שמן לימון ושמן זית, ו סורבה לימון נענע.

הוראות

1
בסיר, מערבבים יחד את קליפת לימון חתוך, 1 כוס מים וסוכר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום, ולאפשר להתקרר.
3
בקנקן או קערה, מערבבים יחד את סירופ הלימון עם קליפת, מיץ לימון ומים מינרליים.
מרכיבים שתצטרך
מים מינרלייםמים מינרליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים לתוך מכונת גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
5
מקשטים כל מנה עם טוויסט של קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
6
אם אין לכם מכונת גלידה, אתם יכולים להקפיא אותה במיכל גבוה. להקפיא במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
הסר ומערבבים עם מקצף. חזור למקפיא ומערבבים בערך פעם אחת בכל שעה במשך כ 4 שעות. ככל שמערבבים יותר פעמים, יותר אוויר יהיה משולב, וכתוצאה מכך מוצר מוגמר קל יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר