קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

סורבה לימונדה

סורבה לימונדה
אם יש לכם דבש, לימונדה להתרכז, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו אבטיח לימונדה סורבה או ארטיקים, ורוד לימונדה לבנדר סורבה טימין, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר או מעבד מזון, מקום מים, לימונדה להתרכז ודבש. כיסוי; להתמזג על מהירות נמוכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך ל-1-1/2-in. קוביותלחתוך ל-1-1/2-in. קוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך צלחת זכוכית מרובע 8 אינץ ' אפייה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
להקפיא כ 4 שעות עד המשרד, ערבוב כמה פעמים כדי לשמור על תערובת חלקה.
4
מקשטים עם פרוסות לימון ואוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט