סורבה לימונדה
אם יש לכם דבש, לימונדה להתרכז, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו אבטיח לימונדה סורבה או ארטיקים, ורוד לימונדה לבנדר סורבה טימין, ו שרימפס בגריל עם סורבה גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, מקום מים, לימונדה להתרכז ודבש. כיסוי; להתמזג על מהירות נמוכה עד חלקה.
יוצקים לתוך צלחת זכוכית מרובע 8 אינץ ' אפייה.
להקפיא כ 4 שעות עד המשרד, ערבוב כמה פעמים כדי לשמור על תערובת חלקה.
מקשטים עם פרוסות לימון ואוכמניות.