סורבה שזיפים
צריך ללא גלוטן וקינוח טבעוני? סורבה שזיף יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 656 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סירופ תירס, מלח כשר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, דבש, שזיף וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיף, ו עוגת שזיף-קמח תירס עם סורבה שזיף.
הוראות
שזיפים Purée בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. 2 פאונד pitted שזיפים צריך להניב 1 ליטר של פירה.
מוסיפים סוכר וסירופ תירס ומערבבים למשך 30 שניות.
מוסיפים מלח, מערבבים כדי לשלב, ולהתאים את הטעם. אם שזיפים הם מתוקים מאוד, להוסיף מיץ לימון לפי הטעם, החל 1/4 כפית.
מסננים purée ולהעביר למקרר; צמרמורת במשך 2 עד 3 שעות עד קר מאוד. Churn סורבה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
להעביר סורבה למקפיא המשרד עד 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.