סושי אבוקדו ושרימפס
סושי אבוקדו ושרימפס יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 335 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ אורז מתובל, נורי, שרימפס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. נסו סושי אבוקדו טמפה, מלפפון וסושי אבוקדו, ו Quinoan סושי אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אורז על פי הוראות החבילה. מערבבים בחומץ; לכסות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מערבבים ווסאבי ואבוקדו בקערה קטנה, ומניחים בצד.
מערבבים כוסברה ושרימפס בקערה קטנה אחרת; לזרוק היטב.
חותכים את הרבעון העליון של גיליונות נורים לאורך סוף קצר.
מניחים 1 גיליון nori, צד מבריק למטה, על מחצלת סושי מכוסה בניילון נצמד, עם סוף ארוך כלפיך. תערובת אורז 3/4 כוס טפיחה באופן שווה על נורי עם ידיים לחות, משאיר גבול 1 אינץ ' על קצה ארוך אחד של נורי.
מורחים 1 כף תערובת אבוקדו על אורז.
מסדרים 8 חתיכות שרימפס, 2 עירית, ו 2 רצועות מלפפון לאורך השליש התחתון של נורי מכוסה אורז.
הרם קצה נורי הקרוב אליך; לקפל מעל מילוי. הרם את הקצה התחתון של מחצלת סושי; רול לכיוון הקצה העליון, הקשה בחוזקה על סושי רול. המשך מתגלגל לקצה העליון; הקש מחצלת לאטום סושי רול.
תן מנוחה, צד התפר למטה, במשך 5 דקות. חותכים לרוחב ל8 חתיכות. חזור על ההליך עם הנורים הנותרים, תערובת אורז, תערובת אבוקדו, תערובת שרימפס, עירית, מלפפון.