קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

סושי סלמון בגריל-קערת אורז

סושי סלמון בגריל-קערת אורז
סלמון בגריל סושי-אורז קערה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 958 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, מלח, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: [] סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום, שרימפס סושי אורז קערה, ו קערת אורז סושי עם בשר, ביצה ורוטב צ'ילי.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את אבקת ווסאבי ומים בסיר ולתת בלום במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ווסאביאבקת ווסאבי
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים 3/4 כוס פונזו, סאקה וג ' ינג ' ר מגורד ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הרוטב מצטמצם בחצי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
רוטברוטב
סאקהסאקה
3
בינתיים, מניחים את הדגים והאספרגוס בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
יוצקים את רוטב הפונזו הנותר ואת השמן על הדגים ואספרגוס ולהפוך את המעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פונזורוטב פונזו
אספרגוסאספרגוס
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
5
בואו לעמוד במשך 10 דקות.
6
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומשום על חום בינוני, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד בצבע קל, 3 עד 4 דקות. מיד לשפוך על צלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים מחבת גריל על חום בינוני עד חם. הרם את האספרגוס מן המרינדה, מניחים במחבת ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד רך-פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
מחבתמחבת
8
מעבירים את האספרגוס לצלחת ומכסים בנייר אלומיניום, צד מבריק למטה, כדי להתחמם. הרם את הדג מן המרינדה ומניח במחבת הגריל. קוק, פונה פעם אחת, עד שהוא הופך אטום ופשוט מתחיל להתקלף, 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת גרילמחבת גריל
9
כדי לשרת, לחלק את האורז בין 4 קערות. למעלה עם חתיכת דגים וכמה אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
דגיםדגים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
יוצקים 1/4 כוס הרוטב על הדגים בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מקשטים כל מנה עם שמן שומשום, בצל ירוק, אבוקדו, מלפפון,זנגביל כבוש ושומשום.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
בצל ירוקבצל ירוק
זרעי שומשוםזרעי שומשום
שמן שומשוםשמן שומשום
מלפפוןמלפפון
אבוקדואבוקדו
12
בקערה, לשלב את כל החומרים ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. לאחסן במיכל מכוסה במקרר; זה ישמור עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מניחים את האורז בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מוסיפים מים קרים כדי לכסות ולשטוף את האורז היטב על ידי שפשוף אותו בין הידיים, ואז לנקז. חזור פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
15
יוצקים את האורז לתוך מסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
16
מניחים את האורז שטוף 2 כוסות מים בסיר 2 עד 3 ליטר. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך 20 דקות. כבה את החימום ותן לאורז לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
17
במחבת קטנה, מחממים את החומץ, הסוכר, המירין והמלח על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מיריןמירין
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
הסר מהחום.
19
להפוך את האורז מבושל לתוך קערה גדולה מעץ או פלסטיק, ויוצקים את תערובת חומץ באופן שווה על האורז. מקפלים את הנוזל עם משוט אורז עץ. במקביל, מאוורר את האורז כדי להוציא את הברק של הדגנים. המשך fanning וקיפול עד שהאורז סופג את כל הנוזל. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעמוד עד מוכן לשימוש. זה יחזיק בטמפרטורת החדר עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
חומץחומץ
דגניםדגנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אספרגוס, הקצוות גזוזאספרגוס, הקצוות גזוז1אבוקדו, מגולפים, וחותכים לקוביות 1/2 אינץאבוקדו, מגולפים, וחותכים לקוביות 1/2 אינץ1מלפפון אנגלי, לחתוך לרצועות גפרורים בגודלמלפפון אנגלי, לחתוך לרצועות גפרורים בגודל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ג'ינג'ר מגורדג'ינג'ר מגורד12 כפיות אבקת שוםבצל ירוק טחוןבצל ירוק טחון3בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1לימון, מקונןלימון, מקונן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות12 כפיות אבקת שום6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרוס חמוץ ג'ינג'רפרוס חמוץ ג'ינג'ר591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמון חתוך במרכז, לחתוך ל 4 חתיכות שוותפילה סלמון חתוך במרכז, לחתוך ל 4 חתיכות שוות1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן4חתיכות טופי הית' בר5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז קצר גרגראורז קצר גרגר63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים12 כפיות אבקת שוםאבקת ווסאביאבקת ווסאבי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #423 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.