סטייק Pizzaola עם העבודות נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1203 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם שום, בצל, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו המבורגר סטייק עובד, כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות, ו העבודות " פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית נוספת למחבת. חום 3 דקות בכל צד ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים עוד סיבוב של שמן זית כתית מעולה במחבת ומפחיתים את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים שום, פתיתי פלפל, פטריות, בצל, פלפלים ופפרוני, אם משתמשים. מבשלים תערובת 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף יין לגרד כל טוב חתיכות מהחלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פפרוני
פלפלים
שום
בצל
פלפל
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים עגבניות, אורגנו, מלח ופלפל, לפי הטעם. החלק סטייק בחזרה ולהפחית את החום עד בינוני. כיסוי מחבת ומבשלים 5 או 6 דקות עבור בינוני נדיר, 10 עד 12 דקות עבור בינוני היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
אורגנו
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר בשר, לחתוך מעצמות או לחלק ל 2 מנות גדולות. מכסים סטייקים ברוטב וגבינה מגוררת.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.