סטייק אגף במרינדה עם זיגוג סיד-צ'יפוטלה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? סטייק אגף במרינדה עם זיגוג ליים-צ'יפוטלה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 219 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם רוטב אדובו, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, שן שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 23 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 46%. מתכונים דומים: סטייק אגף במרינדה ליים, כוסברה-ליים סטייק אגף במרינדה, ו סטייק אגף חריף ליים-כוסברה במרינדה.
הוראות
שלב תחילה 7 מרכיבים בבלנדר או במעבד מזון; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים לשקית ניילון עם רוכסן כבד; הוסף סטייק. חותם ומשרים במקרר לפחות 4 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מוציאים סטייק מהשקית, שומרים מרינדה.
יוצקים מרינדה למדד זכוכית של 2 כוסות; מיקרוגל בגובה 1 1/2 דקות או עד שהמרינדה רותחת, תוך ערבוב כל 30 שניות.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; מכסים וצולים 7 דקות מכל צד או במידה הרצויה של אלילות, מתבשלים לעתים קרובות במרינדה שמורה.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות הר. מרלו אמיץ. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -59 דולר לבקבוק.
![הר. מרלו אמיץ]()
הר. מרלו אמיץ