סטייק בגריל על ארוגולה
סטייק בגריל על ארוגולן נטול גלוטן,, קטוגני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 272 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מיץ לימון, גרגרי גרגיר הנחלים העדינים, סטייקים עליונים עם עצמות בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק בגריל עם ארוגולן ופרמזן מגולח, סטייק צלוי במרינדה עם סלט ארוגולה, ו פיצה בגריל עם סטייק, אגס וארוגולה.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 1 ליטר מים ומיץ לימון. ארטישוקים שטופים. החל עם עלי כותרת נמוכים יותר, חיצוניים, הצמד את ולהשליך עלים ליד בסיסים, עד לאלה שהם חצי ירוק וחצי צהוב. חותכים צמרות ירוקות את קונוסים.
חותכים גבעולים לשטוף עם בסיסים לקצץ את כל שנותר ירוק כהה.
חותכים ארטישוק בחצי לאורכו, אם המרכז הוא מטושטש או קוצני, לגרד החוצה. ארטישוקים טיפה במי לימון כמו גזוז. הרם ארטישוקים החוצה וחתוך נייר דק במעבד מזון, עם מגן יד על פורס תיבה או מנדולינה, או עם סכין חדה. להחזיר פרוסות למי לימון.
יש לשטוף בשר בקר ולייבש; לקצץ את עודף שומן פני השטח. לשפשף 1 כף שמן זית על כל סטייק.
הגדר סטייק על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניות או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 5 עד 6 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל, מפנה פעם אחת, עד נדיר (אדום כדי ורדרד במרכז ורוד חיוור ליד פני השטח; לחתוך לבדוק או להכניס מדחום במרכז החלק העבה-זה צריך לרשום בערך 125), 12 עד 16 דקות בסך הכל, או בינוני נדיר (אדום ורדרד במרכז, אפור ליד פני השטח, 135 במרכז), 16 עד 20 דקות בסך הכל.
תן לנוח במקום חם במשך כ 5 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים 1 כף כל שמן זית וחומץ בלסמי.
מוסיפים ארוגולה ומערבבים בעדינות למעיל. ארגן ארוגולה על מגש גדול. לקערה, מוסיפים 1 כף יותר כל שמן זית וחומץ בלסמי.
מסננים פרוסות ארטישוק היטב ולהוסיף קערה; לערבב בעדינות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים ארטישוק ומתלבשים באופן שווה על ארוגולה.
חותכים חציית סטייק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים, חופפים מעט, על ארוגולה.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. עם מקלף ירקות, לגלח תלתלים של גבינה על סטייק.
טפטוף עם 2 כפות שמן זית; מציעים יותר שמן כדי להוסיף לפי הטעם.