סטייק בגריל עם פטה
סטייק בגריל עם Fetan נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, בצל, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: סטייק במרינדה עם בצל ירוק בגריל ופטה, סטייק עם חצאית עשב בגריל ותפוחי אדמה עם לימון-פטה, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה.
הוראות
בזכוכית רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק resealable מזון אחסון, לערבב את כל החומרים המרינדה. פירס בשר עם מזלג מספר פעמים משני הצדדים.
מוסיפים בשר ובצל למרינדה; פונים למעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או שקית כלב ים; לקרר, הפיכת בשר מדי פעם, לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
הסר בצל בקר מן המרינדה; ריזרב מרינדה.
מניחים בשר ובצל על גריל. כיסוי גריל; לבשל מעל מ בינוני חום 15 עד 20 דקות עבור doneness בינוני, צחצוח מדי פעם עם מרינדה ולהפוך פעם אחת. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
חותכים בשר על פני תבואה לפרוסות דקות.
מפזרים בשר בקר עם פטה ופטרוזיליה; מגישים עם פרוסות בצל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.