סטייק בגריל עם פטה
אם יש לך שמן צמחי, סטייק בשר בקר, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 66%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק בגריל עם פטה, סטייק במרינדה עם בצל ירוק בגריל ופטה, ו סטייק עם חצאית עשב בגריל ותפוחי אדמה עם לימון-פטה.
הוראות
בזכוכית רדודה או צלחת פלסטיק או שקית פלסטיק resealable מזון אחסון, לערבב את כל החומרים המרינדה. פירס בשר עם מזלג מספר פעמים משני הצדדים.
מוסיפים בשר ובצל למרינדה; פונים למעיל עם מרינדה. כיסוי צלחת או שקית כלב ים; לקרר, הפיכת בשר מדי פעם, לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
הסר בצל בקר מן המרינדה; ריזרב מרינדה.
מניחים בשר ובצל על גריל. כיסוי גריל; לבשל מעל מ בינוני חום 15 עד 20 דקות עבור doneness בינוני, צחצוח מדי פעם עם מרינדה ולהפוך פעם אחת. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
חותכים בשר על פני תבואה לפרוסות דקות.
מפזרים בשר בקר עם פטה ופטרוזיליה; מגישים עם פרוסות בצל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.