סטייק בגריל עם תפוחי אדמה קלויים
סטייק בגריל עם תפוחי אדמה קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 713 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שום, מלח ופלפל, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: סטייק בגריל של ניו-יורק עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, סטייק חצאית בגריל עם רוטב עגבניות קלוי מתוק ושרימפס קלוי, שעועית שחורה וסלט אורזו, ו סטייק ביסטרו ותפוחי אדמה צלויים.
הוראות
סטייק מקום, 6 כפות. שמן זית, שום פרוס ופטרוזיליה בשקית פלסטיק resealable, ולשפשף מרכיבים לסטייק.
בואו להשרות 1 שעה בטמפרטורת החדר או לילה במקרר.
מחממים תנור ל 232°. בקערה גדולה, לזרוק תפוחי אדמה עם הנותרים 2 כפות. שמן זית ושום כתוש; מתבלים במלח ופלפל.
מורחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה משומנת וצולים עד חום זהוב ופריך, כ -20 דקות, הופכים מדי פעם עם מרית מתכת.
הסר סטייק מן המרינדה, לשפשף את כל חתיכות שום. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. כאשר חם, מברשת עם שמן, להוסיף סטייק ומבשלים כ 7 דקות. הפעל ומבשל במשך 7 דקות בצד השני עבור בינוני-נדיר.
להעביר סטייק לצלחת, אוהל עם נייר כדי לשמור על חם ולתת לנוח במשך 10 דקות.
פורסים דק סטייק ומגישים עם תפוחי אדמה וירקות ירוקים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.