קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות5
ציון בריאות16
מגזין

סטייק בישול איטי ומרק פסטה

סטייק בישול איטי ומרק פסטה
סטייק מבושל איטי ומרק פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. אם יש לך סטייק עגול בקר, גבינת פרמזן, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סטייק ופטריות מרק בישול איטי, סטייק לבישול איטי ומרק תפוחי אדמה, ו מרק פסטה בישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי, לערבב בשר בקר, רוטב מרינרה ומים.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
3
מערבבים ברביולי. הגדל את הגדרת החום לגובה. לכסות; לבשל 20 עד 30 דקות עד רביולי במכרז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4
מפזרים מנות בודדות עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.