סטייק ג'ינג'ר עם תפוחי אדמה מרוסקים ווסאבי
סטייק ג'ינג'ר אגף עם תפוחי אדמה מרוסקים ווסאבי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 712 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לכו לחנות ותביאו מלח, תפוחי אדמה באיידהו, משחת ווסאבי - איך אתם אוהבים את זה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. עם כפית נסו סטייק ווסאבי פלנק ותפוחי אדמה מזוגגים, סטייק פלנק עטוף פילה פטי עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש, ו וואסאבי ניפץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או פנימית / חיצונית גריל גבוה.
מערבבים ג ' ינג ' ר, תמרי, מיץ ליים, שמן ותיבול גריל בשקית פלסטיק sealable גדולה.
מוסיפים בשר למרינדה ומעיל באופן שווה.
בואו לעמוד 10 דקות ואז גריל בשר 6 עד 7 דקות בכל צד.
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מלח את תפוחי האדמה ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מסננים תפוחי אדמה ומוסיפים אותם בחזרה לסיר החם. לרסק את תפוחי האדמה עם masher כדי עקביות הרצוי עם קרם ווסאבי. להתאים מלח, לפי הטעם.
בעוד תפוחי אדמה ובשר מבשלים, קוצצים דק את הבצל הירוק יחד עם כוסברה וגלידת ליים.
תן בשר לנוח 5 דקות ואז דק לחתוך על זווית נגד התבואה.
מגישים בשר על תלוליות תפוחי אדמה מחית עם קישוט עם זריעה נדיבה של בצל ירוק קצוץ-כוסברה-סיד.