סטייק דג חרב עם ארוגולה ורוטב בזיליקום
סטייקים דג חרב עם רוטב ארוגולן ובזיליקום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 376 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום, סטייקים דג חרב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק דג-חרב עם רוטב עגבניות-בזיליקום, סטייקים דג חרב בגריל עם חמאת בזיליקום, ו סטייקים דג חרב עם רוטב לימון ופטרוזיליה.
הוראות
לשטוף ולטפוח לייבש את סטייקים swordfish; העונה כל אחד עם מלח ופלפל; מעיל לחלוטין כל סטייק עם שמן זית.
מחממים מחבת גריל על אש בינונית; מבשלים את הסטייקים במחבת הגריל במשך 15 דקות, מסתובבים פעמיים.
בעוד הסטייקים מבשלים, מערבבים יחד את השום, פטרוזיליה, בזיליקום, ארוגולה ומיץ לימון בקערה עד מצופה באופן שווה; כף מעל הסטייקים מבושל לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.