סטייק דג חרב צלוי במחבת עם חמאת פלפל מעורבת
אם יש לכם חמאה, פלפל טחון, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 85%. נסו סטייק דג חרב צלוי במחבת עם חמאת פלפל מעורבת, סטייק דג חרב צלוי במחבת עם חמאת פלפל מעורבת, ו סטייק דג חרב צלוי במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. מחית חמאה, פטרוזיליה, שום, 1/2 כפית גרגרי פלפל מעורבים, וקליפת לימון בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח.
שמן חום במחבת כבדה גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דג חרב עם מלח ופלפל טחון מעורב.
הוסף דג חרב למחבת. לבשל עד השחמה, על 3 דקות. הפוך את דג החרב והעבר לתנור. צולים עד שרק מבושלים דרך, כ -10 דקות יותר.
מוסיפים חמאה מתובלת לאותו מחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מגרדים חתיכות השחמה, עד מומס מבעבע.
יוצקים רוטב חמאה על דג חרב ומגישים.