סטייק וביצים בסגנון קוריאני
סטייק וביצים בסגנון קוריאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, סירופ תירס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים מטוגנות בסגנון קוריאני, סטייק וחסה בסגנון קוריאני עוטפת, ו סטייק צלוי בסגנון קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
ממרח פלפל חריף קוריאני (gochu jang או kochujang) נעשה עם פולי סויה מותסס פוריד (מיסו) וצ ' ילי חם. קימצ ' י היא תערובת ירקות מתובלת וחריף מותסס; מתכון זה קורא לגרסה שנעשתה עם כרוב נאפה. שניהם ניתן למצוא בשווקים קוריאנים באינטרנט ב koamart.com.
להקציף הראשון 10 מרכיבים בקערה.
תוסיף סטייקים. כיסוי; צמרמורת לילה.
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מוסיפים אורז 1 כפית מלח. לחזור לרתיחה; להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד המים נספגים, על 18 דקות.
בינתיים, להכין ברביקיו (חום בינוני גבוה). סטייקים גריל עד חרוך מעט אבל עדיין ורוד במרכז, כ 3 דקות לכל צד.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים קמחי וחומץ. מערבבים עד מחומם. מקפלים באורז. מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. לפצח ביצים למחבת, להיזהר לא לשבור חלמון.
מפזרים מלח ופלפל. מבשלים עד הלבנים מוגדרים, על 3 דקות.
מחלקים אורז קמחי בין 4 צלחות. חותכים סטייקים דק על פני תבואה; לסדר על אורז. מעל כל אחד עם ביצה; מפזרים בצל ירוק ומגישים.
* זמין בסעיף מזון אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים יפניים.