קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

סטייק וביצים בסגנון קוריאני

סטייק וביצים בסגנון קוריאני
סטייק וביצים בסגנון קוריאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, סירופ תירס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים מטוגנות בסגנון קוריאני, סטייק וחסה בסגנון קוריאני עוטפת, ו סטייק צלוי בסגנון קוריאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממרח פלפל חריף קוריאני (gochu jang או kochujang) נעשה עם פולי סויה מותסס פוריד (מיסו) וצ ' ילי חם. קימצ ' י היא תערובת ירקות מתובלת וחריף מותסס; מתכון זה קורא לגרסה שנעשתה עם כרוב נאפה. שניהם ניתן למצוא בשווקים קוריאנים באינטרנט ב koamart.com.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מותססיםירקות מותססים
1
להקציף הראשון 10 מרכיבים בקערה.
2
תוסיף סטייקים. כיסוי; צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
1
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים אורז 1 כפית מלח. לחזור לרתיחה; להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד המים נספגים, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, להכין ברביקיו (חום בינוני גבוה). סטייקים גריל עד חרוך מעט אבל עדיין ורוד במרכז, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4
העברה לצלחת.
5
בואו לעמוד 5 דקות.
6
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים קמחי וחומץ. מערבבים עד מחומם. מקפלים באורז. מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. לפצח ביצים למחבת, להיזהר לא לשבור חלמון.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים מלח ופלפל. מבשלים עד הלבנים מוגדרים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מחלקים אורז קמחי בין 4 צלחות. חותכים סטייקים דק על פני תבואה; לסדר על אורז. מעל כל אחד עם ביצה; מפזרים בצל ירוק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
11
* זמין בסעיף מזון אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים יפניים.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.