סטייק וגבינה כחולה ברוסקטה עם בצל וריבת עגבניות צלויה
סטייק & ברוסקטה גבינה כחולה עם בצל וריבת עגבניות קלויים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הר ד ' אובר יש 240 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תיבול סטייק מונטריאול, בצל, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עגבניות, גבינה כחולה וברוסקטה פרושוטו, סטייק עין צלעות עם רוטב גבינה כחולה בצל, ו גבינה כחולה-עקיצות סטייק בצל.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים ומערבבים בצל ב -2 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה עד לריכוך. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים 30 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים עגבניות בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים 1 כף שמן, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
אופים בחום של 400 מעלות למשך 10-15 דקות או עד לריכוך. מועכים קלות עגבניות; מערבבים לבצל.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בקערה קטנה מערבבים גבינת שמנת, גבינה כחולה, שום ושאר המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מברישים את שני צידי פרוסות הבגט בשמן שנותר. גריל על אש בינונית 1-2 דקות מכל צד או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בגט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
מפזרים את שני צידי הסטייקים בתיבול סטייק. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170 גרם).
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבול
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
8
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
9
מורחים תערובת גבינה על טוסטים; למעלה עם סטייק תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סטייק בתפריט? נסה לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו של הבמאי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -21 דולר לבקבוק.
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו לשנת 2014 מציע שפע וחך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב ונעשה קטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינים של שעועית אספרסו וניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בסיומו. זוגות יפה עם דד, צלעות חזיר בגריל לינגוויני עם פסטו.