קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

סטייק וגבינה כחולה ברוסקטה עם בצל וריבת עגבניות צלויה

סטייק וגבינה כחולה ברוסקטה עם בצל וריבת עגבניות צלויה
סטייק & ברוסקטה גבינה כחולה עם בצל וריבת עגבניות קלויים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הר ד ' אובר יש 240 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תיבול סטייק מונטריאול, בצל, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עגבניות, גבינה כחולה וברוסקטה פרושוטו, סטייק עין צלעות עם רוטב גבינה כחולה בצל, ו גבינה כחולה-עקיצות סטייק בצל.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים ומערבבים בצל ב -2 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה עד לריכוך. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מבשלים 30 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים עגבניות בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים 1 כף שמן, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
אופים בחום של 400 מעלות למשך 10-15 דקות או עד לריכוך. מועכים קלות עגבניות; מערבבים לבצל.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בקערה קטנה מערבבים גבינת שמנת, גבינה כחולה, שום ושאר המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מברישים את שני צידי פרוסות הבגט בשמן שנותר. גריל על אש בינונית 1-2 דקות מכל צד או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מפזרים את שני צידי הסטייקים בתיבול סטייק. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 3-5 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאלילות הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום צריך לקרוא 145; בינוני, 160*; כל הכבוד, 170 גרם).
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבולסטייק תיבול
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
9
מורחים תערובת גבינה על טוסטים; למעלה עם סטייק תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
10
מזלפים חומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו של הבמאי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -21 דולר לבקבוק.
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו לשנת 2014 מציע שפע וחך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב ונעשה קטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינים של שעועית אספרסו וניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בסיומו. זוגות יפה עם דד, צלעות חזיר בגריל לינגוויני עם פסטו.