סטייק ופירוגי
סטייק ופירוגי הוא מתכון מזרח אירופי המגיש 4. מנה אחת מכילה 768 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור יום האהבה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לכם חרדל מלא, שמנת, מלח ופלפל כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיירוג'י, פיירוג'י, ו פיירוג'י.
הוראות
הקציפו בקערה קטנה את החרדל, שמן הזית ורוטב הווסטרשייר. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל, ואז מצפים במחצית מתערובת החרדל; בואו לשבת בטמפרטורת החדר 10 דקות.
מערבבים את השמנת החמוצה והעירית בקערה קטנה נוספת ומתבלים במלח ופלפל; מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מעבירים את הסטייק לגריל ומבשלים 5 דקות; להעיף, מברשת עם חצי תערובת חרדל הנותרים ומבשלים 5 דקות נוספות. הופכים שוב ומברישים עם שאר תערובת החרדל; מבשלים 5 עד 8 דקות נוספות למדיום נדיר.
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים לנוח.
בינתיים מביאים לרתיחה סיר מים גדול.
מוסיפים את הפירוגי ומבשלים כפי שהתווית מכוונת.
מסננים את הפירוגי במסננת עם התרד כך שהתרד נבול. מחזירים לסיר את הפירוגי והתרד ומערבבים פנימה את החמאה; מתבלים במלח ופלפל.
פורסים את הסטייק כנגד התבואה; מחלקים בין צלחות יחד עם הפירוגי והתרד. מעל את הפירוגי עם השמנת החמוצה העירית.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פירוג ' יס עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פארם מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' בלאן דה בלאנס ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בית המשפט הגדול בלאנק דה בלאנס ברוט
הזר מציג רמזים לתפוח ירוק, יערה ובריוש קלוי. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם מעט לימון מאייר, טל דבש ותווים פרחוניים רכים. מלון בלאן דה בלאנס ברוט הוא מאוד מטבח וידידותי לקוקטיילים. נסה את זה עם מתאבנים מלוחים, פופקורן בחמאה, מנות פסטה שמנת, עוף מטוגן, מנות אסייתיות חריפות, פירות ים, קינוחים על בסיס פירות או גבינה רכה למחצה. מערבבים עם ליקרים של פרחי סמבוק או פירות, או מיץ טרי ומשקאות חריפים איכותיים לקוקטייל נוצץ קליל ומרענן.התערובת: שרדונה מקנה עומק ומורכבות לאיזון הכללי ואילו שנין בלאן מעניק הדרים ורמזים לדבש למרקם קרמי. החומציות הגבוהה יותר של קולומברד מספקת מבנה, אורך ומינרליות נעימה שמוסיפה בפרופיל הפירות של אוגני בלאן. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ועמק לואר.