סטייק חצאית במרינדה אסיאתית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק חצאית במרינדה אסיה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכו לחנות ותביאו הויסין, תאגפו סטייקים, שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק חצאית במרינדה אסייתית בגריל, סטייק חצאית במרינדה, ו סטייק חצאית במרינדה בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד את הבירה, מיץ תפוזים, הויסין, מירין, סויה, ווסטרשייר, Sriracha ושמן שומשום. מערבבים את השום והבצל.
מניחים את הסטייקים בתבנית אפייה גדולה ויוצקים את המרינדה מעל. להשרות לפחות 30 דקות, או עד לילה במקרר.
מחממים מחבת גריל או גריל על אש גבוהה.
הסר את הסטייקים מן המרינדה, מתנער כל עודף. זרוק את המרינדה. גריל הסטייקים במשך כ 6 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
תן לסטייקים לנוח 5 דקות לפני חיתוך. חותכים לפרוסות דקות לרוחב התבואה ומעבירים לצלחת הגשה.
מפזרים זרעי שומשום על גבי ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.