סטייק ניו יורק סטריפ עם רוטב רוברט על בייבי תפוחי אדמה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, סטייק ניו יורק עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו ניו יורק סטייק עם רוטב פטריות יין אדום.
הוראות
1
עבור הרוטב, מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ומטגנים את השאלוט עד שהוא הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם רכים ולוותר על המיצים שלהם. (בעוד הפטריות מתקררות, להתחיל לטגן את הבייקון במחבת נפרדת לתפוחי האדמה.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את המרלו ומבשלים כ 5 דקות. בינתיים, בקערה קטנה נפרדת, לעשות תרחיף עם 1 כף מים קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות וחרדל דיז ' ון ומערבבים ביסודיות עד חלקה.
מוסיפים את התערובת למחבת הפטריות יחד עם דמי-גלייס ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הפעל חום עד בינוני נמוך, ולאפשר להפחית ולעבות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
לבן הפטריות מבשלות, מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות f או על פי הוראות היצרן לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מטגנים את רצועות הבייקון במחבת עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מגבות נייר כדי לנקז להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מסננים שומן בייקון עודף מן המחבת משאיר ציפוי שבו לטגן את הבצל. מבשלים עד הבצל הופך שקוף. מטגנים עמוק את פרוסות תפוחי האדמה התינוק עד הזהב ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מעבירים אותם למחבת הבצלים, ומתפוררים בבייקון. לזרוק את הבצל הירוק ומתבלים עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגורר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מחממים את התנור ל 375 מעלות f לסטייק, אם אתה מסיים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה במחבת עם ידיות בטוח לתנור. לתבל את הסטייקים עם מלח ופלפל ולצרוב במשך כ 2 דקות לכל צד ללא הפרעה (לתת לתבלינים להשתלב על פני השטח של הבשר) ולאחר מכן לרמה המועדפת עליך של doneness.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.