קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סטייק ניו יורק סטריפ עם רוטב רוברט על בייבי תפוחי אדמה

סטייק ניו יורק סטריפ עם רוטב רוברט על בייבי תפוחי אדמה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, סטייק ניו יורק עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו ניו יורק סטייק עם רוטב פטריות יין אדום.

הוראות

1
עבור הרוטב, מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ומטגנים את השאלוט עד שהוא הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם רכים ולוותר על המיצים שלהם. (בעוד הפטריות מתקררות, להתחיל לטגן את הבייקון במחבת נפרדת לתפוחי האדמה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את המרלו ומבשלים כ 5 דקות. בינתיים, בקערה קטנה נפרדת, לעשות תרחיף עם 1 כף מים קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות וחרדל דיז ' ון ומערבבים ביסודיות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
מרלומרלו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את התערובת למחבת הפטריות יחד עם דמי-גלייס ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. הפעל חום עד בינוני נמוך, ולאפשר להפחית ולעבות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לבן הפטריות מבשלות, מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות f או על פי הוראות היצרן לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
6
מטגנים את רצועות הבייקון במחבת עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מגבות נייר כדי לנקז להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מסננים שומן בייקון עודף מן המחבת משאיר ציפוי שבו לטגן את הבצל. מבשלים עד הבצל הופך שקוף. מטגנים עמוק את פרוסות תפוחי האדמה התינוק עד הזהב ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מעבירים אותם למחבת הבצלים, ומתפוררים בבייקון. לזרוק את הבצל הירוק ומתבלים עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים את התנור ל 375 מעלות f לסטייק, אם אתה מסיים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה במחבת עם ידיות בטוח לתנור. לתבל את הסטייקים עם מלח ופלפל ולצרוב במשך כ 2 דקות לכל צד ללא הפרעה (לתת לתבלינים להשתלב על פני השטח של הבשר) ולאחר מכן לרמה המועדפת עליך של doneness.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מעבירים את המחבת כולה לתנור כדי לסיים (כ -10 דקות עבור מדיום-נדיר) הם יכולים גם להיות מבושלים על גריל.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
תן סטייקים לנוח, ואז לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
14
כדי לשרת כף כמה תפוחי אדמה, העליון עם "אוהד" של פרוסות סטייק רסס רוטב על סטייק פרוס.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מקשטים את הצלחת עם שעועית ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.