קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סטייק סולסברי עם פטריות

סטייק סולסברי עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק סולסברי עם פטריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. גשו לסופר וקנו בשר טחון, קמח, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סטייק סולסברי הטוב ביותר, סטייק סולסברי, ו סטייק סולסברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בעדינות את הבשר, הביצה, הבצל, פירורי קרקר, מרווה, 1/2 כפית מלח וכמה טחנות פלפל בקערה גדולה באמצעות הידיים. מחלקים ל 4 חלקים שווים וצורה לקציצות סגלגלות, בערך 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. חום את הקציצות, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה לצלחת.
4
מוסיפים 1 כף חמאה למחבת ומבשלים את הפטריות עד מעט השחמה, על 2 דקות. מערבבים ברוטב ווסטרשייר, ומלח ופלפל לפי הטעם, מגרד את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את הקמח ומערבבים, ואז מערבבים 2 1/2 כוסות מים חמים ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מוסיף את שארית 1 כף חמאה, מתערבל לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
להחזיר את הקציצות וכל מיצים מהצלחת למחבת. מבשלים עד שהרוטב מתעבה והקציצות מבושלות דרך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
9
מגישים עם אטריות, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
צילום אנטוניס אכילאוס