קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

סטייק סולסברי עם רוטב

סטייק סולסברי עם רוטב
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטייק סולסברי עם רוטב. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 266 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בשר בקר טחון, רוטב ווסטרשייר, קטשופ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בבצל המיובש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה די טוב. נסו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את החלב, המלוחים, הבצל והפטרוזיליה. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לארבע קציצות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקום ב 8-ב. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
בקערה קטנה שלבו את הרוטב, הקטשופ, הווסטרשייר והפלפל; יוצקים מעל קציצות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים, חשופים, ב 350 ל 50-55 דקות או עד מדחום קורא 160 ל.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה