סטייק סינטה איטלקי
מתכון סטייק סינטה איטלקי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 705 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בזיליקום, פלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סטייקים ברוטב סינטה, סטייק סינטה צלוי, ו סטייקים צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה.
מפזרים סטייקים באופן שווה עם 1 כפית מלח ופלפל; לשפשף עם תערובת שום. מכסים ומקררים סטייקים לפחות 2 שעות.
מפזרים סטייקים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח.
מחממים גריל חשמלי דו צדדי מגע מקורה על פי הוראות היצרן על גבוה.
מניחים סטייקים על מתלה גריל, מכסה סגור; גריל 7 עד 9 דקות (בינוני נדיר) או במידה הרצויה של doneness.
הערה: בעת שימוש בגז חיצוני או גריל פחם, סטייקים גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
7 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.