סטייק סינטה שובב הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא אבקת שום, סטייק סינטה, חרדל דיז'ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק, סטייק סינטה בגריל עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו סטייק פאן חצוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; מפזרים על סטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים סטייק על מתלה broiler מצופה ספריי בישול. לצלות במשך 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
5
בעוד הסטייק עומד, מחממים את שמן הזית בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיף את השום, ומבשל במשך 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שום
7
מוסיפים את המרק ואת שאר החומרים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות או עד עבה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות, ומגישים עם רוטב.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.