סטייק סינטה עם רוטב פטריות עשיר
סטייק סינטה עם רוטב פטריות עשיר דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 2.83$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 35 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 283 קלוריות . זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו שן שום, מרק בקר, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סטייק סינטה עם רוטב אדובו , צלי סינטה בסיר חזיר עם רוטב פטריות שמנת וסטייק סינטה עם רוטב מרסלה פטריות .
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מבשלים ומערבבים קמח במשך 4-5 דקות או עד שצבעו שזוף בהיר. מעבירים מיד לקערה קטנה; להקציף מרק עד לקבלת תערובת חלקה. לְהַפְרִישׁ.
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל. באותה מחבת מבשלים בשר בקר בשמן על אש בינונית במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170 °).
באותה מחבת מקפיצים פטריות עד לריכוך.
מוסיפים את השום, הרוזמרין והמלח; להקפיץ עוד דקה. מערבבים פנימה את השרי. מערבבים את תערובת הקמח; להוסיף למחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך דקה אחת או עד שמסמיך. מערבבים פנימה חמאה עד להמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק סינטה. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Argyle Reserve פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
![ארגייל רזרב פינו נואר]()
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator