סטייק עוף חריף
סטייק עוף חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1015 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם פפריקה, תיבול, קציצות עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סטייק חריף, טוסט חריף סטייק חזיר, ו סלט סטייק חריף.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, 1/2 כוס שמן, החרדל, תיבול איטלקי, פפריקה, מלח ופלפל. לשפשף את המרינדה בנדיבות על כל קציצות עוף. מסדרים על מחבת רבע מצופה בנייר קלף. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים במשך 30 דקות. העוף יקפא מעט.
הסר מהמקפיא עם סכין חדה, שבב בשר קפוא מעט דק ככל האפשר.
במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני גבוה, להוסיף 2 כפות שמן.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד מעט השחמה, על 2 דקות.
מוסיפים את השום ואת בשר העוף הסדוק ומבשלים עד העוף מבושל דרך, על 5 דקות. מערבבים בעירית. חפיפה פפרוני על גבי העוף וחזור עם פרוסות הגבינה. כבה את החום ולאפשר את החום מן הבשר כדי להמיס את הפרובולון.
בעזרת מרית לגרוף את העוף עם הגבינה ולשים אותו על גליל פיצול. הכנס כמה פלפל דובדבן התפשט בצד של הגליל. לעטוף בחוזקה בכיכר נייר קלף. חזור עם הלחמניות שנותרו ומילוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק