סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מתכון מטוגן יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך על 42 דקות. מנה אחת מכילה 959 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכון זה מן האוכלרשת יש 3 אוהדים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, ביצים, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. הציון הזה די טוב. נסו סטייק מטוגן עוף, סטייק עוף מטוגן, ו סטייק עוף מטוגן הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את השמן למחבת תחתית כבדה גדולה, על אש בינונית.
בינתיים, הכינו את הבקר על ידי דפיקות כל נתח לריכוך. שמים 1 1/4 כוסות מהקמח בכלי רדוד ומתבלים היטב במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את תערובת הביצים לכלי רדוד ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מחפר את הסטייקים בקמח מתובל, מנער כל עודף, ואז טובל אותם בתערובת הביצים וחוזר לקמח.
לאחר שהשמן חם, מוסיפים את הסטייקים ומטגנים עד להזהבה, כ -3 עד 4 דקות לכל צד. הקפד לא צפיפות את המחבת ולעשות בקבוצות, במידת הצורך.
מוציאים את הסטייקים המטוגנים לכלי מרופד במגבת נייר ומניחים בצד.
מפזרים את יתרת 1/4 כוס הקמח לשמן הבישול ומקציפים עד להטמעה מלאה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שצבעו כהה מעט יותר, כ -3 דקות. תוך כדי הקצפה מוזגים את החלב בזרם יציב איטי. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד עבה, עוד 5 עד 6 דקות. טועמים את הרוטב לתיבול ומתאימים לפי הצורך. מסדרים את הסטייקים על צלחות הגשה כשהרוטב כפית מעל. תהנה מיד.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות גונדרלוק ן ריזלינג יבש. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -15 דולר לבקבוק.
גונדרלוך ן ריזלינג יבש