צלע צלע עין, רוטב מחבת עגבניות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ברביקיו, חצאי בצל דקים, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב: במחבת סאוט, מוסיפים את העגבניות, רוטב ברביקיו, מיץ חמוציות וזרעי סלרי. חם מעל חום בינוני-נמוך כדי למזג את הטעמים, על 5 דקות. לאחר התחמם, להסיר מן החום, ואת רוטב ווסטרשייר פירה בבלנדר, עם פתח האוורור הוסר, עד חלקה. ואז לחזור למחבת ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. לאחר מבשלים, להסיר מן החום לטאטא קצת חמאה. החזק חם במחבת עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
מיץ חמוציות
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
זרעי סלרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
עבור הסטייקים: מחממים את התנור ל 400 מעלות F. במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את השמן עד חם, 2 עד 3 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הבצלים ואת התערובת תיבול, ערבוב עם כף עץ עד הבצל הם שקופים מעט השחמה על הקצוות, 8 עד 10 דקות. לאחר caramelizing הבצל, מפזרים את הסטייקים עם מלח ופלפל משני הצדדים. לאחר מכן להוסיף למחבת לצרוב משני הצדדים, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לאחר צרוב, להסיר את הבצל מהמחבת ולסיים את הסטייקים בתנור לטמפרטורה הרצויה. הם יהיו בינוניים-נדירים עד בינוניים עם בישול בתנור. לאחר הסטייקים נעשים, רוטב כל צלחת עם 1 עד 2 אונקיות של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים סטייקים במרכז ולסיים עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.