סטייק עם לימון-עשב פסטו וסלט תרד
סטייק עם פסטו לימון ועשב וסלט תרד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בצל, פלפל, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט עשבי תרד עם קרוטונים פסטו, לינגוויני עם תרד-עשב פסטו, ו לינגוויני מחיטה מלאה עם פסטו עשב תרד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פטרוזיליה, כוסברה, 2 כפות שמן, קליפת לימון, 1 כף מיץ לימון, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 4 שיני שום במעבד מזון מיני; תהליך עד קצוץ דק.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים סטייק עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
בואו סטייק לעמוד 5 דקות. דק לחתוך סטייק על פני התבואה.
מערבבים שום טחון, הנותרים 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, הנותרים 2 כפיות מיץ לימון, חרדל דיז ' ון, הנותרים 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי, ונותר 1/8 כפית מלח בקערה בינונית; מערבבים עם ויסקי.
מוסיפים תרד תינוק ופרוס בצל אדום לקערה; לזרוק בעדינות למעיל.
מגישים סטייק עם סלט ופסטו.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.