סטייק עם צ'יפס שמנמן וקרם חזרת
סטייק עם צ'יפס עבה & קרם חזרת דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 551 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם חזרת, צ'ייב, סטייק סינטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 92%. נסו סלמון מעושן וקרם חזרת עם צ'יפס, שפשף סטייק צלע עם קרם חזרת, ו סטייק פלפל עם שמנת חזרת-צ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 200C / מאוורר 180 / גז
חותכים את תפוחי האדמה לתוך צ ' יפס עבה, משאיר את העור על. יבש עם נייר מטבח, ואז עצה לתוך פח קלייה.
טפטוף מעל 2 כפות שמן זית לנער את הפח כדי לצפות את תפוחי האדמה.
מפזרים פלפל וצלי במשך 40-45 דקות, רועד את הפח באמצע זמן הבישול. מתבלים קלות במלח כאשר הם מבושלים.
מתבלים את הסטייקים בכל מקום ומשפשפים מעט שמן זית.
מערבבים את frache קרם עם חזרת וחצי עירית, מלח ופלפל.
כאשר הצ ' יפס כמעט נעשה, לחמם את הגריל גבוה לצלות את הסטייקים עבור 2-3 דקות בכל צד, תלוי איך אתה אוהב אותם מבושל ואת העובי שלהם.
מגישים כל סטייק עם ערימה של צ ' יפס מנה של שמנת חזרת. סלט ירוק עם שאר העירית הוא הליווי המושלם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.