קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

סטייק עם רוטב פטריות יין אדום

סטייק עם רוטב פטריות יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עם רוטב פטריות יין אדום. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל פנינה, בצל, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק עם רוטב פטריות יין אדום, סטייק סולסברי עם פטריות ורוטב יין, ו סטייק צלע ברוטב יין פטריות.

הוראות

1
סטייקים העונה עם מלח ופלפל שחור. על גריל pancoated עם ספריי בישול, לבשל סטייקים מעל בשר בינוני גבוה, הופך פעם אחת, untilpink בתוך, 3 עד 4 דקות נמשכת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
הסר מחוםכיסוי בנייר כסף. בקערה, tosscarrots, סקווש, onions הפנינהונבטים בשמן 1/2 כף. חום Overmedium, בקבוצות והפוך פעם אחת, לבשל עד softand צרוב, 6 דקות. במחבת אלרג מעל חום בינוני, חום שנותר 1/2 כפות שמן.חותכים פטריות; למחבת, להוסיףחדרים, בצל לבן ושובב; מבשלים עד בצל חום, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבןבצל לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
נבטיםנבטים
סכין קילוףסכין קילוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הוסף יין וsimmer 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
אח ומביא לרתיחה. ב abowl, להמיס קורנפלור1 כף מים קרים. להפחית heat ולאט להוסיף cornstarchmixture לתערובת מרק, ערבוב כל הזמן, עד sauceis עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
להוסיף tomatopaste, תיבול איטלקיותמלח ופלפל שחור; מבשלים 7 עד 10 דקות. פרוסת סטייק, למעלה עם רוטב פטריות; לשרת לצד ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
6
עצמי

מרכיבים

113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב ניצנים, חצויכרוב ניצנים, חצוי113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניקיה איטלקית חמה (הוצאה מהמארזים)נקניקיה איטלקית חמה (הוצאה מהמארזים)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקברנה סוביניוןקברנה סוביניון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר צרפתי או רגילגזר צרפתי או רגיל32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיניפטריות קרמיני22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשום קצוץשום קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתיבול איטלקיתיבול איטלקי680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מרק בשר דל נתרןמרק בשר דל נתרן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל פנינה, מקולף וחציבצל פנינה, מקולף וחצי113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית6חצאית סטייקים, 4 אונקיות כל אחדחצאית סטייקים, 4 אונקיות כל אחד113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דלעת קיץ לתינוקות, חצוידלעת קיץ לתינוקות, חצוי57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1( חצילים)בצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.