סטייק עם רוטב פטריות יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עם רוטב פטריות יין אדום. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל פנינה, בצל, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק עם רוטב פטריות יין אדום, סטייק סולסברי עם פטריות ורוטב יין, ו סטייק צלע ברוטב יין פטריות.
הוראות
סטייקים העונה עם מלח ופלפל שחור. על גריל pancoated עם ספריי בישול, לבשל סטייקים מעל בשר בינוני גבוה, הופך פעם אחת, untilpink בתוך, 3 עד 4 דקות נמשכת.
הסר מחוםכיסוי בנייר כסף. בקערה, tosscarrots, סקווש, onions הפנינהונבטים בשמן 1/2 כף. חום Overmedium, בקבוצות והפוך פעם אחת, לבשל עד softand צרוב, 6 דקות. במחבת אלרג מעל חום בינוני, חום שנותר 1/2 כפות שמן.חותכים פטריות; למחבת, להוסיףחדרים, בצל לבן ושובב; מבשלים עד בצל חום, 5 עד 7 דקות.
הוסף יין וsimmer 3 עד 5 דקות.
אח ומביא לרתיחה. ב abowl, להמיס קורנפלור1 כף מים קרים. להפחית heat ולאט להוסיף cornstarchmixture לתערובת מרק, ערבוב כל הזמן, עד sauceis עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
להוסיף tomatopaste, תיבול איטלקיותמלח ופלפל שחור; מבשלים 7 עד 10 דקות. פרוסת סטייק, למעלה עם רוטב פטריות; לשרת לצד ירקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.