סטייק עם רצועה נמוכה
סטייק עם רצועה נמוכה זה ... ללא גלוטן מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 354 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה שטוחה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, כריכי סטייק-רצועה, ו סטייק רצועת ניו יורק (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין נוזל basting, לשלב הראשון 10 מרכיבים בסיר; להביא לרתוח מעל חום בינוני.
הסר מהחום; להכניס למקרר במיכל אטום לילה או עד 2 ימים.
מחממים גריל פחם לחום גבוה. הגדר את מתלה גריל גבוה 18 אינץ ' מעל פני השטח של גחלים, באמצעות מתלה גריל שני להגדיר על גבי 2 ערימות של 2 לבנים כל אחד. לקשור עשב sprig נדחס בחוזקה לידית של כף עץ ארוכה.
שלב 1 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית מלח, מלח שום ופלפל אדום בקערה קטנה. לשפשף סטייקים עם תערובת תבלינים; בואו לעמוד 10 דקות.
מניחים סטייקים על מתלה גריל מוגבה; גריל 3 דקות. להפוך סטייקים; גריל 3 דקות. הפעל על קצה ארוך; גריל 3 דקות. הפעל על הקצה הארוך השני; גריל 3 דקות או עד רשם מדחום 9
הסר סטייקים למגש; למרוח עם נוזל צוף באמצעות מברשת עשב.
בואו לעמוד 15 דקות. לשמור על הגריל בחום בינוני גבוה.
בזהירות להסיר מתלה גריל גבוה לבנים.
מניחים סטייקים על מדף גריל תחתון. סטייקים גריל במשך 6 דקות או עד מידה הרצויה של doneness, מפנה ושופע כל דקה. עשבי תיבול Singe על מברשת עשב במשך 5 שניות לאחר basting הסופי. קוצצים דק עשבי תיבול; מילואים.
שלב פטרוזיליה, 2 כפות שמן, נשאר 1/2 כפית פלפל שחור, נשאר 1/4 כפית מלח, ועשבי תיבול קצוצים שמורים על קרש חיתוך.
מוסיפים סטייקים לתערובת שמן; פונים למעיל.
חותכים סטייקים על פני תבואה לפרוסות דקות. להפוך פרוסות ב ההלבשה הלוח למעיל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.