סטייק פיאסטה מקסיקני מוקפץ
סטייק פיאסטה מקסיקני מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 557 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם רצועות פלפל, שמן קנולן, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באורז המבושל תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז ארוחת בוקר כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 85%. ציון זה מצוין. נסו סטייק שומשום מוקפץ, סטייק מקסיקני מוקפץ, ו מוקפץ בקר וברוקולי עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה או בווק מטגנים בקר ושום בשמן עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים פלפלים ובצל למחבת; מערבבים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את העגבניות, הצ ' ילי, המלח, האורגנו, הפלפל והבקר; מחממים.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרתפי הטומי של סילבר אוק נהר הרוסי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר]()
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
עמק הנהר הרוסי שלנו משנת 2009 פינו נואר בעל צבע אודם עם הדגשות סגולות ואף מורכב של עלי כותרת של ורדים טריים, לילך, תפוחים מסוכרים, תבליני אפייה מתוקים ורמז למנטה. יש לו התקפה עשירה ורחבה על החיך ותווים של קרמל, חמאה ופירות אדומים בשלים. יין אקספרסיבי זה בעל גימור מאוזן של פירות, תבלינים, חומציות טבעית בהירה וטאנינים עדינים.