קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטייק פילה יען עם חמאת קפה דה פריז

סטייק פילה יען עם חמאת קפה דה פריז
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 102 גרם שומן. אם יש לך אנשובי, ברנדי, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: צלעות טלה (לגריל) עם חמאה של קפה דה פריז, פילה יען ממולא סרטן / בשר בקר עם רוטב פלפל, ו כריך Bagnat פאן מאפיית Jj-בלאס וגאס, אתה יכול לקבל טעם של פריז, במלון פריז.

הוראות

1
הסר חמאה מהמקרר 30 דקות לפני השימוש.מקציפים את החמאה עד שהיא רכה ונעימה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2
שלב את כל המרכיבים הנותרים (למעט החמאה) במעבד מזון ולעבד עד לטחון היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים מחית לחמאה ומשלבים היטב.או על נייר אפייה או נצמד הסרט, רול חמאה לתוך יומן על 4-5cm בקוטר, לסובב את הקצוות כדי לאטום, אם באמצעות נייר אפייה אני משתמש גומיות כדי לוודא חמאה מחזיקה צורה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים במקפיא עד שנקבע, להסיר לחתוך לפרוסות ומניחים על גבי בשר, או להשאיר אותו ככה, כמו החום מהבשר ימיס אותו. אני אוהב לשים את הבשר שלי מתחת לגריל ולהמיס חמאה עד מעט צבעוני.זכור.אם שלך לא הולך להיות באמצעות החמאה בבת אחת אתה רוצה לעשות כמה יומני כך שאתה יכול להקפיא בנפרד להוציא לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
5
הסר מן המקפיא כמה שעות לפני הצורך ולהעביר למקרר. כך החמאה תימס בקלות מתחת לגריל.בשביל היען.סטייקים העונה בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
6
מוסיפים סטייקים למחבת חמה וצורבים בכל צד. או לסיים בישול במחבת או תחת גריל 4-5 דקות בצד עבור בינוני נדיר / בינוני או עד מבושל לפי הצורך.הערה: בשר יען לא צריך להיות מבושל יתר על המידה כפי שהוא בשר רזה מאוד יהפוך די קשה.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מהתנור או מחבת ולאפשר לנוח 5 דקות. חותכים סטייקים לתוך כ 5-6 פרוסות כל מקום סטייק במחבת הוכחה תנור, מניחים פרוסת חמאה על גבי גריל על 4 סנטימטרים מחום עד חמאה יש melted.To מגישים לארגן יען על צלחת לשפוך חמאה מעל. הגשתי את המנה הזו עם ירקות טריים עם רוטב הולנדז ותפוחי אדמה אפויים בודדים dauphinoise.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

4פילהפילה אנשובי, קצוץפילה אנשובי, קצוץ11 כף אורגנו מיובש2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון11 כף אורגנו מיובש3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1צביטה1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם20חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עירית, קצוץעירית, קצוץ20חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטרוזיליה מסולסלת טרייה, קצוצהפטרוזיליה מסולסלת טרייה, קצוצה1חתיכות טופי הית' בראבקת קארי קלהאבקת קארי קלה11 כף אורגנו מיובשחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1אוראו ממולאים כפוליםענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו1שן שום, קצוץשן שום, קצוץ1צביטהרוזמרין יבשהרוזמרין יבשה1לימון, מיץ שללימון, מיץ של1לימון, גרידה שללימון, גרידה של11 כף אורגנו מיובשיין מדיירהיין מדיירה1חתיכות טופי הית' ברמרז'ורםמרז'ורם1כתום, גרידה שלכתום, גרידה של1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ5עלי טרגוןעלי טרגון30חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קטשופ עגבניותקטשופ עגבניות500חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה רכה ללא מלחחמאה רכה ללא מלח1חתיכות טופי הית' בר1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר4פילהפילה יען, 175-200 גרם כל אחדפילה יען, 175-200 גרם כל אחד