קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטייק פילה יען עם חמאת קפה דה פריז

סטייק פילה יען עם חמאת קפה דה פריז
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 102 גרם שומן. אם יש לך אנשובי, ברנדי, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: צלעות טלה (לגריל) עם חמאה של קפה דה פריז, פילה יען ממולא סרטן / בשר בקר עם רוטב פלפל, ו כריך Bagnat פאן מאפיית Jj-בלאס וגאס, אתה יכול לקבל טעם של פריז, במלון פריז.

הוראות

1
הסר חמאה מהמקרר 30 דקות לפני השימוש.מקציפים את החמאה עד שהיא רכה ונעימה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2
שלב את כל המרכיבים הנותרים (למעט החמאה) במעבד מזון ולעבד עד לטחון היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים מחית לחמאה ומשלבים היטב.או על נייר אפייה או נצמד הסרט, רול חמאה לתוך יומן על 4-5cm בקוטר, לסובב את הקצוות כדי לאטום, אם באמצעות נייר אפייה אני משתמש גומיות כדי לוודא חמאה מחזיקה צורה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מניחים במקפיא עד שנקבע, להסיר לחתוך לפרוסות ומניחים על גבי בשר, או להשאיר אותו ככה, כמו החום מהבשר ימיס אותו. אני אוהב לשים את הבשר שלי מתחת לגריל ולהמיס חמאה עד מעט צבעוני.זכור.אם שלך לא הולך להיות באמצעות החמאה בבת אחת אתה רוצה לעשות כמה יומני כך שאתה יכול להקפיא בנפרד להוציא לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר מן המקפיא כמה שעות לפני הצורך ולהעביר למקרר. כך החמאה תימס בקלות מתחת לגריל.בשביל היען.סטייקים העונה בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוסיפים סטייקים למחבת חמה וצורבים בכל צד. או לסיים בישול במחבת או תחת גריל 4-5 דקות בצד עבור בינוני נדיר / בינוני או עד מבושל לפי הצורך.הערה: בשר יען לא צריך להיות מבושל יתר על המידה כפי שהוא בשר רזה מאוד יהפוך די קשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהתנור או מחבת ולאפשר לנוח 5 דקות. חותכים סטייקים לתוך כ 5-6 פרוסות כל מקום סטייק במחבת הוכחה תנור, מניחים פרוסת חמאה על גבי גריל על 4 סנטימטרים מחום עד חמאה יש melted.To מגישים לארגן יען על צלחת לשפוך חמאה מעל. הגשתי את המנה הזו עם ירקות טריים עם רוטב הולנדז ותפוחי אדמה אפויים בודדים dauphinoise.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי