קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטייק פילה יען עם חמאת קפה דה פריז

סטייק פילה יען עם חמאת קפה דה פריז
, המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 949 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 102 גרם שומן. אם יש לך אנשובי, ברנדי, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: צלעות טלה (לגריל) עם חמאה של קפה דה פריז, פילה יען ממולא סרטן / בשר בקר עם רוטב פלפל, ו כריך Bagnat פאן מאפיית Jj-בלאס וגאס, אתה יכול לקבל טעם של פריז, במלון פריז.

הוראות

1
הסר חמאה מהמקרר 30 דקות לפני השימוש.מקציפים את החמאה עד שהיא רכה ונעימה.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
2
שלב את כל המרכיבים הנותרים (למעט החמאה) במעבד מזון ולעבד עד לטחון היטב.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים מחית לחמאה ומשלבים היטב.או על נייר אפייה או נצמד הסרט, רול חמאה לתוך יומן על 4-5cm בקוטר, לסובב את הקצוות כדי לאטום, אם באמצעות נייר אפייה אני משתמש גומיות כדי לוודא חמאה מחזיקה צורה.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מניחים במקפיא עד שנקבע, להסיר לחתוך לפרוסות ומניחים על גבי בשר, או להשאיר אותו ככה, כמו החום מהבשר ימיס אותו. אני אוהב לשים את הבשר שלי מתחת לגריל ולהמיס חמאה עד מעט צבעוני.זכור.אם שלך לא הולך להיות באמצעות החמאה בבת אחת אתה רוצה לעשות כמה יומני כך שאתה יכול להקפיא בנפרד להוציא לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר מן המקפיא כמה שעות לפני הצורך ולהעביר למקרר. כך החמאה תימס בקלות מתחת לגריל.בשביל היען.סטייקים העונה בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוסיפים סטייקים למחבת חמה וצורבים בכל צד. או לסיים בישול במחבת או תחת גריל 4-5 דקות בצד עבור בינוני נדיר / בינוני או עד מבושל לפי הצורך.הערה: בשר יען לא צריך להיות מבושל יתר על המידה כפי שהוא בשר רזה מאוד יהפוך די קשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
הסר מהתנור או מחבת ולאפשר לנוח 5 דקות. חותכים סטייקים לתוך כ 5-6 פרוסות כל מקום סטייק במחבת הוכחה תנור, מניחים פרוסת חמאה על גבי גריל על 4 סנטימטרים מחום עד חמאה יש melted.To מגישים לארגן יען על צלחת לשפוך חמאה מעל. הגשתי את המנה הזו עם ירקות טריים עם רוטב הולנדז ותפוחי אדמה אפויים בודדים dauphinoise.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק

מרכיבים

4פילהפילה אנשובי, קצוץפילה אנשובי, קצוץ12 כפיות אבקת שום2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון12 כפיות אבקת שום1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1צביטה1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם20דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עירית, קצוץעירית, קצוץ20דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה מסולסלת טרייה, קצוצהפטרוזיליה מסולסלת טרייה, קצוצה1חתיכות טופי הית' בראבקת קארי קלהאבקת קארי קלה12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1אוראו ממולאים כפוליםענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו1שן שום, קצוץשן שום, קצוץ1צביטהרוזמרין יבשהרוזמרין יבשה1לימון, מיץ שללימון, מיץ של1לימון, גרידה שללימון, גרידה של12 כפיות אבקת שוםיין מדיירהיין מדיירה1חתיכות טופי הית' ברמרז'ורםמרז'ורם1כתום, גרידה שלכתום, גרידה של1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ5עלי טרגוןעלי טרגון30דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קטשופ עגבניותקטשופ עגבניות500דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה רכה ללא מלחחמאה רכה ללא מלח1חתיכות טופי הית' בר1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר4פילהפילה יען, 175-200 גרם כל אחדפילה יען, 175-200 גרם כל אחד