סטייק פלנק דרום אמריקאי
סטייק פלנק דרום אמריקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם תפוזים, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: "סטייק ארזים מושרה דרום אמריקאי", ג'אז מגניב וחם כדי טרוט דרום אמריקאי Chimichurri סטייק!, ו דיפ דרום אמריקאי.
הוראות
לסחוט מיץ מ 1 כתום ויוצקים לתוך מעבד מזון או בלנדר.
מוסיפים שום, כוסברה, צ ' ילי ורוטב שלהם, שמן, חומץ, כמון, כוסברה, ו 1/2 כפית מלח. להסתחרר עד טהר דק.
מניחים סטייק בשקית פלסטיק zip נעילה ליטר 1.
יוצקים תערובת של כוסברה צ ' יפוטלה על סטייק ושקית כלב ים. צמרמורת לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
הרם סטייק מן המרינדה (להשליך מרינדה) ושכב על גריל ברביקיו משומן על מיטה מוצקה של גחלים חמים בינוני או חום בינוני גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 3 עד 4 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל סטייק, מפנה כל 4 עד 5 דקות, עד השחמה משני הצדדים נעשה לטעמך במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), על 12 דקות בסך הכל עבור בינוני-נדיר.
להעביר סטייק ללוח מעוטר או מגש.
חותך דק בשר על פני התבואה. גם לחתוך הנותרים כתום.
מגישים סטייק עם פרוסות תפוז כדי לסחוט מעל מנות, ולהוסיף מלח לפי הטעם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו באחוזת גריץ ' הילס עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.