קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייק פלפל

סטייק פלפל
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק פלפל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פטרוזיליה, מלח, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: סטייק פלפל, סלט סטייק-פלפל, ו סלט פלפל סטייק.

הוראות

1
מלח את הסטייק ולתת לשבת בטמפרטורת החדר: 
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מפזרים מלח בנדיבות על שני הצדדים של הסטייקים ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. (השתמש במחבת שיכולה להתמודד עם חום גבוה. ברזל יצוק עובד היטב עבור זה, או אלומיניום קשיח anodized. כאשר השמן מתחיל לעשן, תוריד את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר (סטייקים חום טוב יותר אם הם לטפוח יבש ראשון) ומניחים במחבת החמה. החזירו את המחבת לחום והפכו את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לצרוב, בלי להזיז את הסטייקים, לפחות 4 דקות. נסה להרים סטייק עם מלקחיים, ואם הוא מגיע נקי, להעיף אותו ולהפוך את החום עד בינוני. אם זה נדבק למחבת, תן לו לבשל עוד דקה או שתיים בצד הזה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
עבור מתכון זה, אנו צורבים בצד אחד על חום גבוה, ומבשלים על אש נמוכה יותר בצד השני. בדרך זו אתה מקבל טעם נהדר מהצד הצרוב, שליטה טובה יותר על איך אתה רוצה סטייק שלך על ידי בישול בצד השני לאט יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
כאשר נעשה זאת, להסיר סטייקים מחבת, מפזרים פלפל כתוש: השתמש במבחן האצבע עבור doneness או מדחום בשר. לנדיר, להסיר את הבשר מן המחבת כאשר החלק הפנימי מגיע 49°, עבור בינוני נדיר 125-130°F, עבור בינוני140, בינוני גם155.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לאחר הסטייק נעשה לטעמך להסיר את הבשר לתבנית אפייה ומפזרים על חלק נדיב של גרגרי פלפל שחור כתוש משני צידי כל סטייק. אוהל עם נייר אלומיניום ולתת מנוחה סטייק בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
הפוך את הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוסיף את שאלוט למחבת וsauté במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיף את הברנדי וכשהוא רותח, deglaze המחבת על ידי גירוד התחתון של המחבת עם כף עץ (עוזר לי אחד עם קצה ישר) כדי לנתק את כל החתיכות השחומות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
לאחר הברנדי הוא כמעט מבושל משם, להוסיף את מלאי בשר ולהפוך את החום גבוה. מרתיחים את הרוטב עד שיש שביל מורגש כאשר אתה גורר כף עץ דרך מרכז זה (4-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
יוצקים את השמנת הכבדה ולחדש רותחים. שוב, להרתיח עד שאתה יכול לעשות את זה שביל מספרים מכף העץ.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
12
כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה ואת כל שאר הפלפל השחור (לא יותר מ 1 כף, השאר כבר היה אמור לשמש לפלפל את הסטייקים). טעם מלח ולהוסיף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
יוצקים את הרוטב על הסטייקים נכון כאשר אתה משרת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.