סטייק פלפל
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק פלפל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פטרוזיליה, מלח, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: סטייק פלפל, סלט סטייק-פלפל, ו סלט פלפל סטייק.
הוראות
מלח את הסטייק ולתת לשבת בטמפרטורת החדר:
מפזרים מלח בנדיבות על שני הצדדים של הסטייקים ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר, על 30 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. (השתמש במחבת שיכולה להתמודד עם חום גבוה. ברזל יצוק עובד היטב עבור זה, או אלומיניום קשיח anodized. כאשר השמן מתחיל לעשן, תוריד את המחבת מהחום.
לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר (סטייקים חום טוב יותר אם הם לטפוח יבש ראשון) ומניחים במחבת החמה. החזירו את המחבת לחום והפכו את החום לגובה בינוני.
לצרוב, בלי להזיז את הסטייקים, לפחות 4 דקות. נסה להרים סטייק עם מלקחיים, ואם הוא מגיע נקי, להעיף אותו ולהפוך את החום עד בינוני. אם זה נדבק למחבת, תן לו לבשל עוד דקה או שתיים בצד הזה.
עבור מתכון זה, אנו צורבים בצד אחד על חום גבוה, ומבשלים על אש נמוכה יותר בצד השני. בדרך זו אתה מקבל טעם נהדר מהצד הצרוב, שליטה טובה יותר על איך אתה רוצה סטייק שלך על ידי בישול בצד השני לאט יותר.
כאשר נעשה זאת, להסיר סטייקים מחבת, מפזרים פלפל כתוש: השתמש במבחן האצבע עבור doneness או מדחום בשר. לנדיר, להסיר את הבשר מן המחבת כאשר החלק הפנימי מגיע 49°, עבור בינוני נדיר 125-130°F, עבור בינוני140, בינוני גם155.
לאחר הסטייק נעשה לטעמך להסיר את הבשר לתבנית אפייה ומפזרים על חלק נדיב של גרגרי פלפל שחור כתוש משני צידי כל סטייק. אוהל עם נייר אלומיניום ולתת מנוחה סטייק בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מוסיף את שאלוט למחבת וsauté במשך 2 דקות.
מוסיף את הברנדי וכשהוא רותח, deglaze המחבת על ידי גירוד התחתון של המחבת עם כף עץ (עוזר לי אחד עם קצה ישר) כדי לנתק את כל החתיכות השחומות.
לאחר הברנדי הוא כמעט מבושל משם, להוסיף את מלאי בשר ולהפוך את החום גבוה. מרתיחים את הרוטב עד שיש שביל מורגש כאשר אתה גורר כף עץ דרך מרכז זה (4-5 דקות).
יוצקים את השמנת הכבדה ולחדש רותחים. שוב, להרתיח עד שאתה יכול לעשות את זה שביל מספרים מכף העץ.
כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה ואת כל שאר הפלפל השחור (לא יותר מ 1 כף, השאר כבר היה אמור לשמש לפלפל את הסטייקים). טעם מלח ולהוסיף במידת הצורך.
יוצקים את הרוטב על הסטייקים נכון כאשר אתה משרת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.