סטייק פלפל מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 490 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מרק בשר, מים, אורז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-30 דקות. נסו בישול איטי קל סיר בישול איטי-קלוי סטייק, סטייק פלפל מבושל איטי, ו סטייק פלפל מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר שומן מבשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חותכים בשר ל 6 חתיכות הגשה. תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר במחבת על 8 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
ב 3-4 ליטר סיר איטי, בשר בקר שכבה, בצל, שום ו gingerroot. בקערה קטנה, לערבב מרק ורוטב סויה; לשפוך על בשר בקר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 9 שעות או עד בשר רך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
בקערה קטנה, לערבב קורנפלור ומים; בהדרגה לערבב לתוך תערובת בשר בקר. מערבבים בפלפלים. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 10 עד 12 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים עגבניות. כיסוי; לבשל על 3 דקות יותר או רק עד עגבניות מחוממות היטב.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.