קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות32
מגזין

סטייק פרוס עם נקטרינות וארוגולה

סטייק פרוס עם נקטרינות וארוגולה
סטייק פרוס עם נקטרינות וארוגולה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם ארוגולה, פלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק פרוס עם ארוגולה, פרוס סטייק עם ארוגולן ופטרוזיליה, ו פלנק סטייק פרוס דק מעל ארוגולה עם שום ושמן לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שמן ושום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני; לבשל 4 דקות או עד השום הוא השחי קלות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר שום עם כפית מחוררת, ולהשליך. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
3
מפזרים סטייק באופן שווה עם מלח ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
סטייק.סטייק.
מלחמלח
4
להוסיף סטייק למחבת; לטגן 1 דקה או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים סטייק לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הוסף ארוגולה לקערה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
לנגב את המחבת עם מגבת נייר. מחבת עם ספריי בישול. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
8
מוסיפים שאלוט וחומץ בלסמי למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שאלוט רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים פרוסות נקטרינה למחבת; מבשלים 30 שניות, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
להוסיף תערובת נקטרינה ומיץ לתערובת סטייק; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
מיץמיץ
סטייק.סטייק.
11
מגישים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.