סטייק פרוס עם נקטרינות וארוגולה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם ארוגולה, פלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה מושלם עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק פרוס עם ארוגולה, פרוס סטייק עם ארוגולן ופטרוזיליה, ו פלנק סטייק פרוס דק מעל ארוגולה עם שום ושמן לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שמן ושום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני; לבשל 4 דקות או עד השום הוא השחי קלות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר שום עם כפית מחוררת, ולהשליך. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
3
מפזרים סטייק באופן שווה עם מלח ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
סטייק.
מלח
4
להוסיף סטייק למחבת; לטגן 1 דקה או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מעבירים סטייק לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
הוסף ארוגולה לקערה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
לנגב את המחבת עם מגבת נייר. מחבת עם ספריי בישול. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
8
מוסיפים שאלוט וחומץ בלסמי למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שאלוט רך, ערבוב מדי פעם.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.