סטייק צלע בגריל עם סלט חם של בוכרון דורש מסביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1794 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 116 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, גבינת עיזים מיושנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. נסו סטייק חצאית בגריל עם תירס חם וסלט עגבניות שרי, סטייק חצאית במרינדה בסגנון קוריאני עם בצל ירוק בגריל וטורטילות חמות, ו אספרגוס חם, Gorgonzola & סלט סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבנות מדורה ולתת לו לשרוף לגחלים זוהרות.
2
בינתיים, לרסק את השום, שומר ופלפל שחור במרגמה למשחה מחוספסת. קוצצים את עשבי תיבול דק ולשלב עם השום ורק מספיק שמן זית כדי להפוך את הדבק. עם קצה של סכין לדקור כמה חורים על פני השטח של סטייק ושכבת השומן. לשפשף את המרינדה על פני השטח של הבשר, דוחף לתוך החורים. להפריש כדי להביא לטמפרטורת החדר.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.