קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

סטייק צלע בגריל עם סלט חם של בוכרון

סטייק צלע בגריל עם סלט חם של בוכרון
סטייק צלע בגריל עם סלט חם של בוכרון דורש מסביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 1794 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 116 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, גבינת עיזים מיושנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. נסו סטייק חצאית בגריל עם תירס חם וסלט עגבניות שרי, סטייק חצאית במרינדה בסגנון קוריאני עם בצל ירוק בגריל וטורטילות חמות, ו אספרגוס חם, Gorgonzola & סלט סטייק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבנות מדורה ולתת לו לשרוף לגחלים זוהרות.
2
בינתיים, לרסק את השום, שומר ופלפל שחור במרגמה למשחה מחוספסת. קוצצים את עשבי תיבול דק ולשלב עם השום ורק מספיק שמן זית כדי להפוך את הדבק. עם קצה של סכין לדקור כמה חורים על פני השטח של סטייק ושכבת השומן. לשפשף את המרינדה על פני השטח של הבשר, דוחף לתוך החורים. להפריש כדי להביא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מבשלים את תפוחי האדמה במניות המים והעוף עם זר garni עד מבושל דרך וכמעט מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסננים ושומרים את הנוזל. מבשלים את הסטייק מעל הגחלים 4 דקות לכל צד בינוני. בערך 2 דקות לפני שהסטייק מסיים לבשל, מניחים את ענפי העשב על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
הסר סטייק מהחום ולתת מנוחה במשך 2 דקות. חותכים ומגישים עם הסלט. הקפד לשפוך כל מיצים ששוחררו מן הסטייק תוך מנוחה בחזרה על זה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
6
להביא את הגבינה לטמפרטורת החדר ולהתפורר לתוך קערת הסלט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיף את הזיתים, תפוחי אדמה, קצת מנוזל תפוחי אדמה, חומץ, שמן זית שן הארי. מתבלים במלח ופלפל טרי וזורקים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

מרכיבים

2ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור, לפי הטעםפלפל שחור, לפי הטעם2ריבס, קצוץ טרי או קפואזר garniזר garni4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2חופניםשן הארי, גזוז וניקה ביסודיותשן הארי, גזוז וניקה ביסודיות11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי שומרזרעי שומר2ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת עזים מיושנת, כמו בוכרוןגבינת עזים מיושנת, כמו בוכרון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)שמן זית, בתוספת 1/4 כוסשמן זית, בתוספת 1/4 כוס1קומץזיתים ניסואז, מגולעניםזיתים ניסואז, מגולענים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1קבוצותרוזמרין, הסר את העלים ושמור את הגבעוליםרוזמרין, הסר את העלים ושמור את הגבעולים907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייקים עם צלעות.סטייקים עם צלעות.1קבוצותטימין, הסר את העלים ושמור את הגבעוליםטימין, הסר את העלים ושמור את הגבעולים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן4תפוחי אדמה חלקלקים, כמו זהב יוקון, קלופים ופרוסיםתפוחי אדמה חלקלקים, כמו זהב יוקון, קלופים ופרוסים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.