סטייק צלע ברוטב קולה
סטייק צלע ברוטב קולה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 290 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך סטייק בקר, רוטב חם, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Float קולה דובדבן כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע במרינדה, סטייק צלע במרינדה, ו סטייק צלע במרינדה.
הוראות
עם סכין חדה, קל להבקיע שני הצדדים של סטייק דפוס חוצה.
מניחים סטייק בשקית ziplock גדולה.
בקערה בינונית, לשלב רוטב טריאקי, קולה, בצל, שום, חומץ, שמן ורוטב חם, לטאטא היטב לשלב. שמור 1/2 כוס מרינדה.
יוצקים המרינדה הנותרים על סטייק בשקית ziplock, שקית חותם להתהפך כמה פעמים מעיל ביסודיות. מקררים במשך 2 שעות.
מחממים מטגן ומניחים מדף 3 אינץ ' ממקור חום.
בואו סטייק ומרינדה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
הסר סטייק מן התיק; להשליך מרינדה עודף. סטייק העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מניחים סטייק על מחבת צלוי במשך 6 דקות. פנה סטייק, מברשת עם מרינדה שמורות צלייה במשך 6 דקות יותר (עבור מדיום רייר).
הסר סטייק ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כדי לשמור על חם ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. חותכים סטייק לפרוסות דקות ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.