קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

סטייק צלע ברוטב קולה

סטייק צלע ברוטב קולה
סטייק צלע ברוטב קולה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 290 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך סטייק בקר, רוטב חם, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Float קולה דובדבן כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע במרינדה, סטייק צלע במרינדה, ו סטייק צלע במרינדה.

הוראות

1
עם סכין חדה, קל להבקיע שני הצדדים של סטייק דפוס חוצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
מניחים סטייק בשקית ziplock גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
3
בקערה בינונית, לשלב רוטב טריאקי, קולה, בצל, שום, חומץ, שמן ורוטב חם, לטאטא היטב לשלב. שמור 1/2 כוס מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקירוטב טריאקי
רוטב חריףרוטב חריף
מרינדהמרינדה
חומץחומץ
שוםשום
בצלבצל
קולהקולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים המרינדה הנותרים על סטייק בשקית ziplock, שקית חותם להתהפך כמה פעמים מעיל ביסודיות. מקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
5
מחממים מטגן ומניחים מדף 3 אינץ ' ממקור חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
בואו סטייק ומרינדה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
7
הסר סטייק מן התיק; להשליך מרינדה עודף. סטייק העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
8
מניחים סטייק על מחבת צלוי במשך 6 דקות. פנה סטייק, מברשת עם מרינדה שמורות צלייה במשך 6 דקות יותר (עבור מדיום רייר).
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
9
הסר סטייק ללוח חיתוך, אוהל עם נייר כדי לשמור על חם ולאפשר לנוח במשך 10 דקות. חותכים סטייק לפרוסות דקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.