צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סטייק צלע וסלט ארוגולה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, אפונה שחורה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע עם סלט ארוגולה חומוס, סטייק פלנק, ארוגולה וסלט תפוחי אדמה, ו סטייק צלע במרינדה עם לימון ארוגולן וסלט פטה מתוך ' מטבח גן ספר בישול.
הוראות
1
מערבבים את הבצל, מיץ ליים, גרידת ליים, נקטר אגבה, שום, ומלח בקערה גדולה, לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 תות, קלוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
לטאטא ברציפות, להוסיף את השמן בזרם דק עד מעורבב היטב. מתבלים היטב עם פלפל ומניחים בצד.עבור סטייק: כתם שני הצדדים של הסטייק עם מגבות נייר, לשפשף עם השמן, ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים מחבת גדולה בעלת תחתית כבדה על אש בינונית עד לחום, כ-3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הסטייק ומבשלים עד להשחמה, כ 4 עד 5 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1
מוסיפים את הפלפל, שעועית שחורה ואפונה שחורה לקערה של רוטב שמור וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
(טרידר ג'ו'ס)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
חותכים את סטייק האגף נגד התבואה לפרוסות 1/8-עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
3
מוסיפים את הסטייק והארוגולה לקערה וזורקים למעיל אחיד. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.זיווג משקאות: M. Chapoutier Crozes-Hermitage Petite Ruche, France. ארוגולה מוסיף פלפל למנה, אשר ניתן להשוות עם יין אדום מפולפל, כלומר סירה מן הרון הצפוני של צרפת. זה מוסיף שזיף, אוכמניות, עשבי תיבול פרא, אשר יספק מורכבות ללא מכריע את הסלט.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.