סטייק צלע עם אנדיב קלוי, אגרודולצ'ה בצל אביב, וארוגולה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם מלח, שמן זית, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו סטייק מייפל מזוגג עם אנדיב קלוי, מבשלים את הספר: ארוגולה, שום ובצל ירוק ממולאים סטייק צלע, ו סטייק מוקפץ עם ארוגולן וכרובית קלויה ופלפלים אדומים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דבש בסיר בינוני על אש בינונית; מבשלים 2 דקות או עד מחומם.
מוסיפים בצל למחבת; מערבבים לשלב. מערבבים בחומץ; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד הבצל מכרז. לבשל, לחשוף, 20 דקות או עד סירופ.
מחממים מחבת גריל אטומה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן למחבת, מסתחרר מעיל.
מפזרים אנדיב באופן שווה עם 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור.
מוסיפים אנדיב, חותכים צדדים למטה, למחבת. לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה. הפעל אנדיב; מניחים מחבת בתנור.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד אנדיב הוא מכרז.
הסר אנדיב מהתנור; לכסות ולשמור חם. נקה את המחבת.
שלב 1/2 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/2 כפית פלפל, 1 כף אורגנו, ופפריקה בקערה קטנה.
מפזרים בשר שווה בתערובת אורגנו.
מחבת גריל חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף הנותרים למחבת, מתערבל מעיל.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך על פני התבואה לפרוסות דקות.
שלב הנותרים 1 כף אורגנו, ארוגולה, שמן, ומיץ בקערה בינונית; לזרוק בעדינות.
מגישים סטייק עם סלט אנדיב וארוגולה; סטייק העליון עם תערובת בצל.