סטייק צלע עם עגבניות-סלסה אבוקדו
סטייק צלע מתכון עם סלט עגבניות-אבוקדו מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. במנה עיקרית זו יש 201 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, בצל ירוק, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סטייק צלוי עם אבוקדו וסלסה דו-עגבנייה, סטייק צלוי טאקו רך עם סלסה אבוקדו ליים, ו סטייק קובני עם סלט אבוקדו ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה. ציון דפוס יהלום על סטייק.
מניחים סטייק בצלחת רדודה.
מורחים תערובת בצל ירוק על סטייק. לכסות ולשרות במקרר לפחות 8 שעות.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מגישים עם סלסה עגבניות אבוקדו.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.