סטייק צלע עם פטריות
סטייק צלע עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך פטריות, מרז'ורם, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק צלוי עם פטריות, סטייק ברוטב סויה מוקרם עם פטריות, ו סטייק צלוי עם פטריות ובצל צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סויה ואת 4 המרכיבים הבאים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top.
להוסיף סטייק; שקית חותם, ולנער עד סטייק מצופה היטב. להשרות במקרר 8 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות בעובי 1/4 אינץ'.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף סטייק; לבשל 5 עד 6 דקות או עד השחמה מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. לנגב טיפות מחבת עם מגבת נייר.
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף פטריות; לטגן 3 דקות. מערבבים במרינדה שמורה ופטרוזיליה. כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות. להחזיר סטייק למחבת; לבשל עד מחומם היטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.