סטייק צלע עם קרם חזרת
סטייק צלע עם קרם חזרת דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 351 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל, ויניגרט שמן זית, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכונים דומים: שפשף סטייק צלע עם קרם חזרת, סטייק צלע עם רוטב חזרת, ו סטייק צלע עם חמאה חזרת.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד בצל הוא טחון.
מניחים סטייק בשקית ניילון גדולה וכבדה.
יוצקים תערובת בצל על סטייק; שקית חותם, ולנער עד סטייק מצופה היטב. להשרות במקרר 8 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. כיסוי וגריל 10 עד 12 דקות או במידה הרצויה של doneness.
מערבבים שמנת חמוצה, מיונז, חזרת, ערבוב טוב.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מקשטים עם ענפי אורגנו, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.