סטייק צלעות עם שומשום בוטנים.
סטייק צלעות עם שומשום בוטנים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 745 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו סטייקים עם צלעות בקר, חומץ יין אורז, שמן שומשום אסייתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ילדה אחת Melty שוקולד חמאת בוטנים עוגה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו סטייק צלעות עם שומשום בוטנים., סטייק שומשום, ו סטייק שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הדשא לימון, 1/4 כוס שמן צמחי, רוטב דגים, חומץ יין אורז, רוטב סויה כהה, סוכר ושמן שומשום לתוך קערת העבודה של מעבד מזון, ולעבד עד התערובת יוצרת משחה. מעיל שני הצדדים של הסטייקים עם ממרח המרינדה, ומקרר, מכוסה, במשך 2 עד 3 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
בקערה, לשלב בוטנים, שומשום, מלח ים ופלפל עד מעורב היטב.
הסר את הסטייקים מן המרינדה, ולהשליך כל המרינדה הנותרים. ללטף את הסטייקים יבשים מאוד עם מגבות נייר לחריכה טובה. לשפשף כל סטייק עם כ 3/4 כפית שמן צמחי.
מפזרים את תערובת הבוטנים בנדיבות על שני הצדדים של כל סטייק, ולחץ על התבלינים לתוך הבשר.
גריל על הגריל שחומם מראש עד סטייקים להראות סימני גריל, להתחיל להיות המשרד, והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, 4 עד 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
תן לסטייקים לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך.