קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

סטייק צלעות עם שומשום בוטנים.

סטייק צלעות עם שומשום בוטנים.
סטייק צלעות עם שומשום בוטנים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 745 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו סטייקים עם צלעות בקר, חומץ יין אורז, שמן שומשום אסייתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ילדה אחת Melty שוקולד חמאת בוטנים עוגה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו סטייק צלעות עם שומשום בוטנים., סטייק שומשום, ו סטייק שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הדשא לימון, 1/4 כוס שמן צמחי, רוטב דגים, חומץ יין אורז, רוטב סויה כהה, סוכר ושמן שומשום לתוך קערת העבודה של מעבד מזון, ולעבד עד התערובת יוצרת משחה. מעיל שני הצדדים של הסטייקים עם ממרח המרינדה, ומקרר, מכוסה, במשך 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
רוטב סויה כההרוטב סויה כהה
שמן צמחישמן צמחי
עשב לימוןעשב לימון
רוטב דגיםרוטב דגים
שמן שומשוםשמן שומשום
מרינדהמרינדה
סטייק.סטייק.
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
בקערה, לשלב בוטנים, שומשום, מלח ים ופלפל עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
מלח יםמלח ים
בוטניםבוטנים
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הסר את הסטייקים מן המרינדה, ולהשליך כל המרינדה הנותרים. ללטף את הסטייקים יבשים מאוד עם מגבות נייר לחריכה טובה. לשפשף כל סטייק עם כ 3/4 כפית שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מפזרים את תערובת הבוטנים בנדיבות על שני הצדדים של כל סטייק, ולחץ על התבלינים לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בוטניםבוטנים
תבליניםתבלינים
סטייק.סטייק.
בשרבשר
6
גריל על הגריל שחומם מראש עד סטייקים להראות סימני גריל, להתחיל להיות המשרד, והם אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, 4 עד 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
7
תן לסטייקים לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.