סטייק קולב עם סלסה עשב-אגוז
סטייק קולב עם סלסה עשב אגוז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 321 גר' של חלבון, 255 גרם של שומן, וסך הכל 3581 קלוריות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ שרי, מלח ופלפל, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שום בגריל וסטייק קולב במרינדה עשבי תיבול, רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה, ו נתחי קולב משפשפים עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט אגוזי לוז בצלחת עוגה במשך 12 דקות, או עד העורות שלפוחיות.
להעביר את האגוזים למגבת מטבח; לתת מגניב מעט, ואז לשפשף את העורות. דק קוצצים את האגוזים ומעבירים אותם לקערה.
מוסיפים את הפטרוזיליה, עירית, טרגון, chervil, אנשובי, צלפים ושאלות. מערבבים את החומץ ואת 3/4 כוס שמן ועונה עם מלח ופלפל.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
מברישים את הסטייקים בשמן ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה מדי פעם, על 12 דקות עבור בשר בינוני נדיר.
תן לנוח 5 דקות. חותכים את הבשר על פני התבואה ומגישים עם הסלסה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו באחוזת גריץ ' הילס עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.