סטייק קרום חזרת עם אייל חיוור דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה
סטייק קרום חזרת עם חיוור אייל דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו סטייק קולב בגריל עם פטריות דמי-גלאס, סטייק פלטירון עם תפוחי אדמה אדומים של אושר, ריבת בצל אדום ויין אדום דמי-גלאס, ו דמי-גלאס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שוטפים את חלצי הרצועה כדי להסיר שאריות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק רצועה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
שלב חזרת ופלפל שחור בקערה קטנה ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מניחים את החלציים בתבנית צלייה ומצפים לחלוטין בעיסה. צולים עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 עד 142 מעלות פרנהייט כפי שנמדד עם מדחום לקריאה מיידית, בערך 30 עד 40 דקות, ואז מוציאים מהתנור ונותנים לנוח לשאת לבשל לכ -150 מעלות לבינוני-נדיר, או לבשל לכל אורך הזמן הדרוש (בדרך כלל מצוין במדחום הבשר שלך) לרמת האלימות הרצויה.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
לרוטב מחממים שמן זרעי ענבים בסיר גדול על אש בינונית. כשהוא מתחיל להבהב, מוסיפים את קישוטי הבקר ומבשלים כ -10 דקות עד שרואים שהשומן ניתן מהבשר. אתה צריך לשפוך את כל אבל 2 כפות שומן או, אם יש צורך, להשלים עם שמן זרעי ענבים אם אין לך 2 כפות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
מוסיפים שום ובצל ומקפיצים בעדינות עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוזגים בירה לתבנית ומבשלים על אש בינונית עד שרוב האלכוהול התאדה, ואז מערבבים פנימה את בסיס הבקר (שדולל במים) ורסק העגבניות. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומאפשרים להפחית בחצי. מסננים לתוך קערה ובהדרגה לטאטא חמאה קוביות. קערת קן בקערה אחרת מלאה במים חמים ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בסיס בקר
אלכוהול
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מסננים על מגבות נייר ושומרים על חום. השלך שמן ושמור את התבנית המוקפצת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
חזור לריסול. באותה מחבת מטגנים במחבת, מחממים 1 כף שמן זרעי הענבים על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה, ושומרים את הכף השנייה. כשהוא מתחיל להבהב, הקפיצו את הבצל הלבן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בצל לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
מעבירים את הבצל לתפוחי האדמה שהורתחו לריסול, ושומרים את התבנית המוקפצת. מתבלים תפוחי אדמה, לפי הטעם, במלח ופלפל, ומועכים יחד. מקפלים פנימה את הבצלים והסרטנים ומנסים להימנע מפירוק הסרטן. לאפשר לשבת עד מגניב מספיק כדי ידית, ואז להשתמש 3-אינץ מעגל חותכי כמו תבניות וליצור את תפוחי אדמה/סרטן תערובת לעיגולים. באותה מחבת מחממים שמן זרעי ענבים נוסף לריסול על אש בינונית-גבוהה וצורבים את עוגות תפוחי האדמה היוצאות ללא הפרעה במשך 2 עד 3 הדקות הראשונות מכל צד כדי לאפשר לתהליך הקרמליזציה להתחיל וכדי למנוע מהעוגה להתפרק. כשרואים את שולי העוגה מתחילים להזהיב, הופכים וצורבים את הצד השני. ואז מבשלים עוד עד שהעוגה יציבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
כוס חזה הודו מבושל מגורר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
סרטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
מסירים מהאש ושומרים על חום.
19
פורסים סינטה צלוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוס
20
מניחים עיגול ריסול על צלחת הגשה.
21
מניחים בשר בקר פרוס מעל וכף דמי גלאס מעל. למעלה עם טבעות בצל. מסדרים קצת מעורב ירקות מסביב.