קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

סטייק קרום חזרת עם אייל חיוור דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה

סטייק קרום חזרת עם אייל חיוור דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה
סטייק קרום חזרת עם חיוור אייל דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו סטייק קולב בגריל עם פטריות דמי-גלאס, סטייק פלטירון עם תפוחי אדמה אדומים של אושר, ריבת בצל אדום ויין אדום דמי-גלאס, ו דמי-גלאס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שוטפים את חלצי הרצועה כדי להסיר שאריות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק רצועהסטייק רצועה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
שלב חזרת ופלפל שחור בקערה קטנה ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מניחים את החלציים בתבנית צלייה ומצפים לחלוטין בעיסה. צולים עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 עד 142 מעלות פרנהייט כפי שנמדד עם מדחום לקריאה מיידית, בערך 30 עד 40 דקות, ואז מוציאים מהתנור ונותנים לנוח לשאת לבשל לכ -150 מעלות לבינוני-נדיר, או לבשל לכל אורך הזמן הדרוש (בדרך כלל מצוין במדחום הבשר שלך) לרמת האלימות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לרוטב מחממים שמן זרעי ענבים בסיר גדול על אש בינונית. כשהוא מתחיל להבהב, מוסיפים את קישוטי הבקר ומבשלים כ -10 דקות עד שרואים שהשומן ניתן מהבשר. אתה צריך לשפוך את כל אבל 2 כפות שומן או, אם יש צורך, להשלים עם שמן זרעי ענבים אם אין לך 2 כפות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים שום ובצל ומקפיצים בעדינות עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מוזגים בירה לתבנית ומבשלים על אש בינונית עד שרוב האלכוהול התאדה, ואז מערבבים פנימה את בסיס הבקר (שדולל במים) ורסק העגבניות. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומאפשרים להפחית בחצי. מסננים לתוך קערה ובהדרגה לטאטא חמאה קוביות. קערת קן בקערה אחרת מלאה במים חמים ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בסיס בקרבסיס בקר
אלכוהולאלכוהול
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
עבור תערובת הירקות, מסננים גזר ושעועית למשך 2 דקות במים מומלחים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9
מחממים את שמן זרעי הענבים על אש בינונית-גבוהה במחבת מטגן גדולה. כשהוא מתחיל להבהב מוסיפים שאלוט, פלפלים, גזר ושעועית ירוקה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
גב שומן חזירגב שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
קולים עד שהשאלוט הופך שקוף והפלפלים מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
11
מוציאים לקערה ומכסים עד הצורך. שמרו את התבנית המוקפצת.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
לריסול מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
13
לטבעות הבצל מחממים שמן במחבת המוקפצת השמורה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
שלבו קמח, עמילן תירס, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה ושפכו את הבירה בזרם תוך הקצפה מתמדת. טובלים את פרוסות הבצל בבלילה ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')ירקות טריים לטבילה (סלרי, פלפל ירוק, גזר וכו')
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
15
מסננים על מגבות נייר ושומרים על חום. השלך שמן ושמור את התבנית המוקפצת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
16
חזור לריסול. באותה מחבת מטגנים במחבת, מחממים 1 כף שמן זרעי הענבים על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה, ושומרים את הכף השנייה. כשהוא מתחיל להבהב, הקפיצו את הבצל הלבן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בצל לבןבצל לבן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
מעבירים את הבצל לתפוחי האדמה שהורתחו לריסול, ושומרים את התבנית המוקפצת. מתבלים תפוחי אדמה, לפי הטעם, במלח ופלפל, ומועכים יחד. מקפלים פנימה את הבצלים והסרטנים ומנסים להימנע מפירוק הסרטן. לאפשר לשבת עד מגניב מספיק כדי ידית, ואז להשתמש 3-אינץ מעגל חותכי כמו תבניות וליצור את תפוחי אדמה/סרטן תערובת לעיגולים. באותה מחבת מחממים שמן זרעי ענבים נוסף לריסול על אש בינונית-גבוהה וצורבים את עוגות תפוחי האדמה היוצאות ללא הפרעה במשך 2 עד 3 הדקות הראשונות מכל צד כדי לאפשר לתהליך הקרמליזציה להתחיל וכדי למנוע מהעוגה להתפרק. כשרואים את שולי העוגה מתחילים להזהיב, הופכים וצורבים את הצד השני. ואז מבשלים עוד עד שהעוגה יציבה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
18
מסירים מהאש ושומרים על חום.
19
פורסים סינטה צלוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
20
מניחים עיגול ריסול על צלחת הגשה.
21
מניחים בשר בקר פרוס מעל וכף דמי גלאס מעל. למעלה עם טבעות בצל. מסדרים קצת מעורב ירקות מסביב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצלבצל2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בסיס בקר עורר לתוך 2 כוסות מיםבסיס בקר עורר לתוך 2 כוסות מים1kgsכל בשר בקר רצועת ירך, גזוז של שומן וקישוטים שמורותכל בשר בקר רצועת ירך, גזוז של שומן וקישוטים שמורות2קרום: פירורי קרקר גרהםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, קוביותחמאה, קוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה, לפי הצורך, לטיגון טבעות הבצלשמן קנולה, לפי הצורך, לטיגון טבעות הבצל4largesגזר, ג'וליאן קלוף וחתוך והולבן במשך 2 דקות במים מומלחיםגזר, ג'וליאן קלוף וחתוך והולבן במשך 2 דקות במים מומלחים3קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה8קצת קישואים קצוציםשומן וקישוטים מן הבשרשומן וקישוטים מן הבשר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורן גדולהשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין טחוןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין טחון1אוראו ממולאים כפוליםשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienneפלפל ירוק, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienne454פלפל האבנרושעועית ירוקה, גזוזשעועית ירוקה, גזוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת מוכנהחזרת מוכנה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשריבש קפץ חיוור אייליבש קפץ חיוור אייל340פלפל האבנרויבש קפץ חיוור אייליבש קפץ חיוור אייל227פלפל האבנרובשר חזיר מבושל או בשר סרטנים (הימנע משומר)בשר חזיר מבושל או בשר סרטנים (הימנע משומר)3largesתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח8קצת קישואים קצוציםמלחמלח8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי32 כפות חמאה מומסתבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץ2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1( חצילים)בצל לבן, קצוץ קטןבצל לבן, קצוץ קטן1כף. חומץ ביין אדוםבצל לבן, פרוס לפרוסות 1/2 אינץבצל לבן, פרוס לפרוסות 1/2 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםפלפל צהוב, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienneפלפל צהוב, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienne