קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

סטייק קרום חזרת עם אייל חיוור דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה

סטייק קרום חזרת עם אייל חיוור דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה
סטייק קרום חזרת עם חיוור אייל דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו סטייק קולב בגריל עם פטריות דמי-גלאס, סטייק פלטירון עם תפוחי אדמה אדומים של אושר, ריבת בצל אדום ויין אדום דמי-גלאס, ו דמי-גלאס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שוטפים את חלצי הרצועה כדי להסיר שאריות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק רצועהסטייק רצועה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
שלב חזרת ופלפל שחור בקערה קטנה ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את החלציים בתבנית צלייה ומצפים לחלוטין בעיסה. צולים עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 עד 142 מעלות פרנהייט כפי שנמדד עם מדחום לקריאה מיידית, בערך 30 עד 40 דקות, ואז מוציאים מהתנור ונותנים לנוח לשאת לבשל לכ -150 מעלות לבינוני-נדיר, או לבשל לכל אורך הזמן הדרוש (בדרך כלל מצוין במדחום הבשר שלך) לרמת האלימות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
לרוטב מחממים שמן זרעי ענבים בסיר גדול על אש בינונית. כשהוא מתחיל להבהב, מוסיפים את קישוטי הבקר ומבשלים כ -10 דקות עד שרואים שהשומן ניתן מהבשר. אתה צריך לשפוך את כל אבל 2 כפות שומן או, אם יש צורך, להשלים עם שמן זרעי ענבים אם אין לך 2 כפות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים שום ובצל ומקפיצים בעדינות עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוזגים בירה לתבנית ומבשלים על אש בינונית עד שרוב האלכוהול התאדה, ואז מערבבים פנימה את בסיס הבקר (שדולל במים) ורסק העגבניות. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומאפשרים להפחית בחצי. מסננים לתוך קערה ובהדרגה לטאטא חמאה קוביות. קערת קן בקערה אחרת מלאה במים חמים ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בסיס בקרבסיס בקר
אלכוהולאלכוהול
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
עבור תערובת הירקות, מסננים גזר ושעועית למשך 2 דקות במים מומלחים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
מחממים את שמן זרעי הענבים על אש בינונית-גבוהה במחבת מטגן גדולה. כשהוא מתחיל להבהב מוסיפים שאלוט, פלפלים, גזר ושעועית ירוקה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
קולים עד שהשאלוט הופך שקוף והפלפלים מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
11
מוציאים לקערה ומכסים עד הצורך. שמרו את התבנית המוקפצת.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
לריסול מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
13
לטבעות הבצל מחממים שמן במחבת המוקפצת השמורה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
שלבו קמח, עמילן תירס, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה ושפכו את הבירה בזרם תוך הקצפה מתמדת. טובלים את פרוסות הבצל בבלילה ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מסננים על מגבות נייר ושומרים על חום. השלך שמן ושמור את התבנית המוקפצת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
16
חזור לריסול. באותה מחבת מטגנים במחבת, מחממים 1 כף שמן זרעי הענבים על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה, ושומרים את הכף השנייה. כשהוא מתחיל להבהב, הקפיצו את הבצל הלבן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בצל לבןבצל לבן
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מעבירים את הבצל לתפוחי האדמה שהורתחו לריסול, ושומרים את התבנית המוקפצת. מתבלים תפוחי אדמה, לפי הטעם, במלח ופלפל, ומועכים יחד. מקפלים פנימה את הבצלים והסרטנים ומנסים להימנע מפירוק הסרטן. לאפשר לשבת עד מגניב מספיק כדי ידית, ואז להשתמש 3-אינץ מעגל חותכי כמו תבניות וליצור את תפוחי אדמה/סרטן תערובת לעיגולים. באותה מחבת מחממים שמן זרעי ענבים נוסף לריסול על אש בינונית-גבוהה וצורבים את עוגות תפוחי האדמה היוצאות ללא הפרעה במשך 2 עד 3 הדקות הראשונות מכל צד כדי לאפשר לתהליך הקרמליזציה להתחיל וכדי למנוע מהעוגה להתפרק. כשרואים את שולי העוגה מתחילים להזהיב, הופכים וצורבים את הצד השני. ואז מבשלים עוד עד שהעוגה יציבה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
18
מסירים מהאש ושומרים על חום.
19
פורסים סינטה צלוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
20
מניחים עיגול ריסול על צלחת הגשה.
21
מניחים בשר בקר פרוס מעל וכף דמי גלאס מעל. למעלה עם טבעות בצל. מסדרים קצת מעורב ירקות מסביב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' ברבסיס בקר עורר לתוך 2 כוסות מיםבסיס בקר עורר לתוך 2 כוסות מים1kgsכל בשר בקר רצועת ירך, גזוז של שומן וקישוטים שמורותכל בשר בקר רצועת ירך, גזוז של שומן וקישוטים שמורות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה, קוביותחמאה, קוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה, לפי הצורך, לטיגון טבעות הבצלשמן קנולה, לפי הצורך, לטיגון טבעות הבצל4largesגזר, ג'וליאן קלוף וחתוך והולבן במשך 2 דקות במים מומלחיםגזר, ג'וליאן קלוף וחתוך והולבן במשך 2 דקות במים מומלחים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה8שרימפס וורידיםשומן וקישוטים מן הבשרשומן וקישוטים מן הבשר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורן גדולהשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין טחוןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין טחון1אוראו ממולאים כפוליםשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)2חתיכות טופי הית' ברשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienneפלפל ירוק, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienne454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית ירוקה, גזוזשעועית ירוקה, גזוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת מוכנהחזרת מוכנה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשריבש קפץ חיוור אייליבש קפץ חיוור אייל340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יבש קפץ חיוור אייליבש קפץ חיוור אייל227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר חזיר מבושל או בשר סרטנים (הימנע משומר)בשר חזיר מבושל או בשר סרטנים (הימנע משומר)3largesתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח8שרימפס וורידיםמלחמלח8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי32 כפות חמאה מומסתבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץ2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1( חצילים)בצל לבן, קצוץ קטןבצל לבן, קצוץ קטן1כף. חומץ ביין אדוםבצל לבן, פרוס לפרוסות 1/2 אינץבצל לבן, פרוס לפרוסות 1/2 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםפלפל צהוב, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienneפלפל צהוב, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienne