קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

סטייק קרום חזרת עם אייל חיוור דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה

סטייק קרום חזרת עם אייל חיוור דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה
סטייק קרום חזרת עם חיוור אייל דמי-גלאס וריסול סרטן תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו סטייק קולב בגריל עם פטריות דמי-גלאס, סטייק פלטירון עם תפוחי אדמה אדומים של אושר, ריבת בצל אדום ויין אדום דמי-גלאס, ו דמי-גלאס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
שוטפים את חלצי הרצועה כדי להסיר שאריות ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק רצועהסטייק רצועה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
שלב חזרת ופלפל שחור בקערה קטנה ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את החלציים בתבנית צלייה ומצפים לחלוטין בעיסה. צולים עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 140 עד 142 מעלות פרנהייט כפי שנמדד עם מדחום לקריאה מיידית, בערך 30 עד 40 דקות, ואז מוציאים מהתנור ונותנים לנוח לשאת לבשל לכ -150 מעלות לבינוני-נדיר, או לבשל לכל אורך הזמן הדרוש (בדרך כלל מצוין במדחום הבשר שלך) לרמת האלימות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
לרוטב מחממים שמן זרעי ענבים בסיר גדול על אש בינונית. כשהוא מתחיל להבהב, מוסיפים את קישוטי הבקר ומבשלים כ -10 דקות עד שרואים שהשומן ניתן מהבשר. אתה צריך לשפוך את כל אבל 2 כפות שומן או, אם יש צורך, להשלים עם שמן זרעי ענבים אם אין לך 2 כפות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים שום ובצל ומקפיצים בעדינות עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוזגים בירה לתבנית ומבשלים על אש בינונית עד שרוב האלכוהול התאדה, ואז מערבבים פנימה את בסיס הבקר (שדולל במים) ורסק העגבניות. מחזירים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומאפשרים להפחית בחצי. מסננים לתוך קערה ובהדרגה לטאטא חמאה קוביות. קערת קן בקערה אחרת מלאה במים חמים ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בסיס בקרבסיס בקר
אלכוהולאלכוהול
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
עבור תערובת הירקות, מסננים גזר ושעועית למשך 2 דקות במים מומלחים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
מחממים את שמן זרעי הענבים על אש בינונית-גבוהה במחבת מטגן גדולה. כשהוא מתחיל להבהב מוסיפים שאלוט, פלפלים, גזר ושעועית ירוקה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
קולים עד שהשאלוט הופך שקוף והפלפלים מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
11
מוציאים לקערה ומכסים עד הצורך. שמרו את התבנית המוקפצת.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
לריסול מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
13
לטבעות הבצל מחממים שמן במחבת המוקפצת השמורה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
שלבו קמח, עמילן תירס, אבקת אפייה ומלח בקערה קטנה ושפכו את הבירה בזרם תוך הקצפה מתמדת. טובלים את פרוסות הבצל בבלילה ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מסננים על מגבות נייר ושומרים על חום. השלך שמן ושמור את התבנית המוקפצת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
חזור לריסול. באותה מחבת מטגנים במחבת, מחממים 1 כף שמן זרעי הענבים על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה, ושומרים את הכף השנייה. כשהוא מתחיל להבהב, הקפיצו את הבצל הלבן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
בצל לבןבצל לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מעבירים את הבצל לתפוחי האדמה שהורתחו לריסול, ושומרים את התבנית המוקפצת. מתבלים תפוחי אדמה, לפי הטעם, במלח ופלפל, ומועכים יחד. מקפלים פנימה את הבצלים והסרטנים ומנסים להימנע מפירוק הסרטן. לאפשר לשבת עד מגניב מספיק כדי ידית, ואז להשתמש 3-אינץ מעגל חותכי כמו תבניות וליצור את תפוחי אדמה/סרטן תערובת לעיגולים. באותה מחבת מחממים שמן זרעי ענבים נוסף לריסול על אש בינונית-גבוהה וצורבים את עוגות תפוחי האדמה היוצאות ללא הפרעה במשך 2 עד 3 הדקות הראשונות מכל צד כדי לאפשר לתהליך הקרמליזציה להתחיל וכדי למנוע מהעוגה להתפרק. כשרואים את שולי העוגה מתחילים להזהיב, הופכים וצורבים את הצד השני. ואז מבשלים עוד עד שהעוגה יציבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
מסירים מהאש ושומרים על חום.
19
פורסים סינטה צלוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
20
מניחים עיגול ריסול על צלחת הגשה.
21
מניחים בשר בקר פרוס מעל וכף דמי גלאס מעל. למעלה עם טבעות בצל. מסדרים קצת מעורב ירקות מסביב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2חתיכות טופי הית' ברבסיס בקר עורר לתוך 2 כוסות מיםבסיס בקר עורר לתוך 2 כוסות מים1kgsכל בשר בקר רצועת ירך, גזוז של שומן וקישוטים שמורותכל בשר בקר רצועת ירך, גזוז של שומן וקישוטים שמורות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, קוביותחמאה, קוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה, לפי הצורך, לטיגון טבעות הבצלשמן קנולה, לפי הצורך, לטיגון טבעות הבצל4largesגזר, ג'וליאן קלוף וחתוך והולבן במשך 2 דקות במים מומלחיםגזר, ג'וליאן קלוף וחתוך והולבן במשך 2 דקות במים מומלחים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה8שרימפס וורידיםשומן וקישוטים מן הבשרשומן וקישוטים מן הבשר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורן גדולהשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין טחוןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין טחון1אוראו ממולאים כפוליםשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)שמן זרעי ענבים (לפי הצורך לטגן את הבצל ועוגות ריסול, בהתאמה)2חתיכות טופי הית' ברשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienneפלפל ירוק, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienne454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית ירוקה, גזוזשעועית ירוקה, גזוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת מוכנהחזרת מוכנה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשריבש קפץ חיוור אייליבש קפץ חיוור אייל340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.יבש קפץ חיוור אייליבש קפץ חיוור אייל227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזיר מבושל או בשר סרטנים (הימנע משומר)בשר חזיר מבושל או בשר סרטנים (הימנע משומר)3largesתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח8שרימפס וורידיםמלחמלח8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי32 כפות חמאה מומסתבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס באלכסון לפרוסות עבות 1/4 אינץ2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק12 כפיות אבקת שוםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1( חצילים)בצל לבן, קצוץ קטןבצל לבן, קצוץ קטן1כף. חומץ ביין אדוםבצל לבן, פרוס לפרוסות 1/2 אינץבצל לבן, פרוס לפרוסות 1/2 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםפלפל צהוב, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienneפלפל צהוב, גזע וזרעים להסיר לחתוך julienne