סטייק רומפ מטוגן עם פטריות ובצל ורוטב פורטר
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו רוטב סטייקים מטוגנים עם פטריות ובצל ורוטב פורטר. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 652 קלוריות , 57 גרם חלבון ו -33 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פורטר, שמן זרעי ענבים, מולסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 72% , המנה הזו מוצקה. נסו סטייקים של שקדי בקר עם פטריות צרורות וויניגרט יין אדום , אורז בר עם בייקון, פטריות ובצל ירוק , וסטייקים פפריקה וכוסברה עם סלסת תפוזים-כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הסטייקים משני הצדדים במלח ופלפל.
מחממים 1/8 כוס משמן הקנולה במחבת סאפה גדולה על אש בינונית-גבוהה. משטחים את הסטייקים בקמח ומנערים כדי להסיר עודפים. צורבים את הסטייקים משני הצדדים, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד על מגש.
מוסיפים את 1/8 כוס שמן הקנולה הנוספת לאותה מחבת ומטגנים את הבצל והפטריות עד שהבצל נעשה שקוף, כ-3 עד 5 דקות.
מוסיפים לתערובת הבצל/פטריות את מרק העוף או הבקר, בירה פורטר, מולסה, טימין, רוטב חריף ועלי דפנה. מנמיכים את האש לנמוכה ומחזירים את הסטייקים למחבת. מבשלים מכוסה לפחות שעתיים. סטייק רמפ הוא בשר קשה ויצריך בישול איטי (פלטה). ייתכן שתרצה להעביר את החומרים לסיר חרס לתהליך זה. כשהסטייקים רכים במזלג, מוציאים אותם למגש במקום חמים. הנוזל במחבת היה צריך להתאדות במידה רבה, ולהעצים את הטעם. במידת הצורך, מגבירים את האש להפחתה ומסמיכים לרוטב.
מקציפים פנימה את החמאה והקרם פרש או השמנת החמוצה לסיום הרוטב, וכפית רוטב על הסטייקים.
מקשטים בעירית הטרייה הקצוצה.