קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

סטייק שוויצרי קלאסי

סטייק שוויצרי קלאסי
סטייק שוויצרי קלאסי הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 411 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, עגבניות משומרות, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. נסו סטייק שוויצרי קל: סטייק קוביה לבבי, פונדו שוויצרי קלאסי, ו פונדו שוויצרי קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו גזר בכף 1 שמן עד שהוא פריך-רך; מוציאים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
חותכים בשר לארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מוסיפים למחבת בשר ושמן שנותר; מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות, סוכר ואורגנו; מכסים ומבשלים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הפטריות והגזר; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות או עד שהבשר והירקות רכים. לעבות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מגישים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו בנזיגר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -39 דולר לבקבוק.
בנזיגר מרלו
בנזיגר מרלו
מרלו זה משקף את כוחו של הבציר מבלי לצאת מהסגנון המשפחתי של עושר עם טאנינים רכים. אוכמניות בהירות ושזיף באף עם רמזים של אטד, תבלינים, קפה, טבק ונילין קלוי. מרלו עשיר ומורכב עם טעמים מרוכזים מראש וגימור מתמשך.